Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ovo neki crnjak?? maleni nepismeni bogatunčići u naopakom svijetu gdje se trčkaranje po livadi vrednuje 10000 puta više od znanja,pozivaju NAS da stipendiramo djecu? wtf baš me zanima koliko su oni izdvojili \"od srca\", 5 KM ili \"čitavih\" 10 KM
Bas sam upravo to htio napisati.Zaradjuju svaki milione.Jedan igrac bi trebao da kupi sve te kalendare,npr.Dzeko,toliko ga nas narod voli,a Dzeko suti,nista,nigde,humanitarno nista.Ponekad se malo oglasi,a sve je to nista. Neka fudbaleri u ime naroda kupe kalendare.
Ne trebaju fudbaleri narod da pozivaju. Mogu oni to i sami da urade pa da budu primjer drugima. Siguran sam da daleko vise zaradjuju od obicnog smrtnika u BiH.