Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istina je da je jedino protektorat pod OHR-om trenutno riješenje.
Hajmo Bosno, Bosno, Bosno, hajmo Hercegovino, ne dozvoli da te vise koce ovi ublehari sto ti 17 godina nisu dali da napredujes.
Pa vrijeme je ako nista da se malo ozbiljnije prica o toj temi...barem kada je BIH u pitanju!!
ajde više, da se velike stvari rade, krajnje je vrijeme nakon 17 paklenih godina !! Idemo naprijed, jer nazad nećemo!!!!
Implenetacija presude Sejdic-Finci koja koci stupanje na snagu Sporazuma o stabilizaciji i pridruzivanju, je jedna od pozitivnih stvari sporazuma SDP.SNSD i zato ga treba max podrzati ako zelimo ka EU.
Razgovori koji će doprinjeti razvoju situacije i ubrzanju proveđenja reformi, mape puta itd... Svakim danom sve više lijepih vijesti, ja sam optimista! :)
Nikad mi nećemo ući u EU, samo nas vuku za nos.
Treba ubrzati napredak BiH, slažem se! I mislim da nas to očekuje u skorije vrijeme :D