Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bitnije je pronaci ko je naredio napad,nego ko je izvrsio :)
a bosnjacke stranke sute.....
I napadaca i narucitelja.
...a kanađani?
commi znaci ti ipak nisi uposlenik u opcini,opstini :) hm,
...jok, brate, sipa...lijepo sam reko prije :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Niko u Mostaru ne moze biti bezbjedan. Mostar je isto kao Irak
Opet brigada koja je zgulila 92 u ameriku pocala kenjat.
Velika sramota.
MUP HNK po isprobanoj recepturi prikriva imena napadača.Bez mijenjana policijskih dužnosnika teško da će biti mira za obićne gradjane.
a sta ocekivati u gradu koji ima ulicu mile budaka, stepinca, vokica i lorkovica... slobodu govora? ma dajte, koga je ovo jos moglo da iznenadi naivan je do bola... ja bih se iznenadila da ga niko nije ni pogledao... svi zatvaraju oci pred fasizmom koji vlada u mostaru i kad se desi nesto ovako svi se kao nesto zblanu...
ovo je djelo srba ili muslimana, samo hoche da stavraju neslogu medju hrvatima. lol
ma za sve su krivi srbi... :D
Ovo je iskljuciva odgovornost HDZ-a, njegovih lidera i katolicke crkve. Kad vodstvo najvece stranke jednog naroda i svecenici crkve docekuju ratnog zlocinca onda niko u ovoj zemlji ne moze biti siguran. Ovo je posao za SIPA-u, visokog predstavnika i EU. HDZ treba staviti na listu teroristickih organizacija, i uputit protestnu notu Vatikanu.
Jesuli hrvatcine takozvane u Herc skinuli one usrane gace, koje su objesili po banderama...?
Samo se sa sigurnošću može tvrditi, da komunisti nisu u ovome učestvovali.
Važno je da zamolimo hrvatiće u Hercegovini da ne pale hrvatske zastave nakon meksičke bušotine od sinoć.