Komentari (313)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametan covjek, tamo ce ostati dva metra ispod zemlje svakako budali ne treba pasos za prelaz na onaj svijet ...
Slazem se. Takvi sljamovi ne zasluzuju pasport BiH.
@BosnjackaBosna, naj*** ti se cijelog roda, samo zato sto kacis maloumne komentare ne bi li ga svi vidjeli, maloumnice sabanski
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
pa kad krenu komentari ..." jesi dobra, poder'o bi te k'o IDIL-ovac BH pasosh"....
svi u Federaciji koji misle kao pomenuti gospodin neka idu gdje hoće, treba mi otvoriti sva vrata i neka nam se skinu sa vrata. Sekund mi nije žao ni jedne osobe koja se odluči da ide gdje hoće i da radi šta hoće samo pod uslovom da se ni pod razno nikada ali NIKADA NE VRAĆA U BOSNU I HERCEGOVINU. STROGO VODITI RAČUNA DA SE TE BOLESNE OSOBE NE UVUKU MEĐU NAS NORMALNE.
Sto ih vise ode -sve bolje za Bosnu...
izrodi ljuskog roda i onako ne zasluzuju pasos nase zemlje. neka ostanu gdje su.
otac i majka mu placu od srece kakvog zlatnog sina imaju .
daj ljudi .ajmo se zapitati..sta je njega navelo da ide tamo..covjek nije budala uvijek ima neki razlog...kazu palestinac u izraelu raznio bus pun civila..Pa pogledajmo -..covjeku ubiju zenu i djecu oduzmu mu zemlju pred njegovim ocima.mediji ne javljaju da izrael ubija...sta mu je preostalo....da se smije.. nismo dobro informisani..udrite po minusima...slobodno kao zidovi..
Pisi mi brate, pisi mi fratello, ej dao Bog da stanes na minu
I ne vraćaj se ovamo... Ustvari i da ostaneš živ, ne možeš. Haha.
kako se trajno odjaviti sa ovog klixa ?
kako se trajno odjaviti sa ovog klixa ?
Nasi su se muslimani svojevremeno pobunili protiv krnje jugoslavije gdje im je nudjen potpuno ravnopravan status sa ostalim.E sad posto im to nije valjalo posle 20 i kusur godina izgleda da postaju islamska drzava ili kako li se to zove(naravno njihovih 51%),sad iskreno presudite sami ko se tu za***?
Po osudama u komentarima, analiza ti fula za koju svjetlosnu godinu.
ne vratio se niti jedan dabogda, niti oni iz ukrajine niti oni iz sirije...
ne kaze se panglu vec paglu, a mislio sa ma one cetalje sto su otisli ratovati za majku rusiju... paNglu si ti.....
ti mislis da nema cetalja iz PC-a sto su otisli u ukraine? a mislim i na te iz srbije cetalje, dabogda se nikad ne vratili...
Eh divni kalas,kazu vrati ne treba ti vise al neka njega :)
Debil ode silovati žene tamo, boli ga k**** za islam
Nek mu je rahmet duši.
Ko im daje pasose prije provjere.