Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošto vidim da ovdje laprdaš o tužbama za klavetu, de mi reci hoćeš li me tuži sudu ako kažem da nabijem na k.u.r.a.c i tebe i tog tvog pedofila jasina kojeg tako zdušno braniš?
u EVROPI bi ga vec smjenili i zigosali a ne obavlja nijednu javnu duznost.. kod nas dobija nagrade..i mlade djevojcice.. E TO JE RAZLIKA IZMEDJU DEMOKRATIJE I VJERSKE AUTOKRATIJE
cinjenica no 1: svi su vam lopovi,niko ne valja a poznato je da su na zapadu Bosanci,Srbi i jos neki NAJVECI LOPOVI.evropa narocito!!!!Nesto ne cujem da privode slovence za hapanje i dilanje droge...) cinjenica no 2: u Americi i V. Britaniji malo malo izbije neki skandal sa senatorima,ili je gej ili ima vanbracno djete ili se karao na javnom mjestu.sve popraceno dokazima i svjedocima ali ipak su ONI za vas olicenje demokratije,kulture,slobodnog zivota i sta sve ne.al ne lezi vraze,kad se spomene neki diplomata musliman i k tome jos da prostis ima arapske korjene razapinjete ga ko isusa. covjek voli mlade zenske?vi ne?a i te zenske su jedva docekale da se trehnu sa nekim parali covjekom.nisu ih za rukav vukli,ne ne.... evropljani vas j.e.b.u u zdrav mozak godinama.kuvajcani su vam pomagali da se odbranite od gamadi sa brda.meni nije bitno preko koga,bitno je da je novac dolazio i da se kupovalo oruzje da te vase g.uzice mogu sada k.enjati protiv njih.
j.m. najbolje jaran sa Haretom biti...nema fule...-:)))
PEDOFIL AMBASADOR
CESTITAMO! TO CARE, SAMO NAM JACAJ VEZE! NEKA TE ALLAH DZ.S. POMOGNE!
Opa, ti bi meni već presudio za keavetu. Pa hajde junačino predstavi se prvi i nemoj se kriti iza anonimnosti. Ja tvrdim da ja Yasin pedofil i kreten a ti mi nađi IP i tuži. Mora da si hapo humanitarnu sa njim pa se sad svrstavaš njemu u odbranu. A možda si ti upravo jedan od onih što su mu privodili maloljetnice. Znam da vas nije puno plaćao ali svejedno svaka para je slatka.
BIH ambasadori treba da budu BIH drzavljani. Ovaj ascare nema veze sa BIH, mozda samo sa nekim tipusima koji su trenutno mocni i silni pa im se moze. Alk nicija nije do zore....a kad utuhne, onda nastaje haos. Dobice svako svoje, u to nema sumnje.
@ Ja Nije me sram jer ponekad kulturna konverzacija nije moguca, narocito sa ljudima koji koriste anonimnost Interneta da blate druge. U svakoj normalnoj zemlji bi te se naslo po IP adresi, pa na sud. Optuzbe koje tako olako bacas se ili dokazu na sudu, ili ti popijesh presudu zbog klevete. Sama cinjenica da je G. Rawazde prijatelj nekog politicara koji ti se ne svidja nije razlog da ga blatite. Imati Ambasadora, pogotovo ovdje u Arabiji, koji tecno govori par jezika i omiljen je u diplomatskim krugovima, je nesto sto se meni kao Bosancu jako dopada. Narocito kad ga uporedis sa uhljupima koje smo imali u ovom dijelu svijeta do sada. Bivsi Ambasador u Qataru, npr, koji nije znao da bekne rijec ni jednog jezika i bio je poznat po tome sto dodje na svaki prijem, smjesti se pored Svedskog stola sa zenom mu, i jede... Je li to bolje za ugled Bosne po tvom misljenju? Da ti ne govorim o Ambasadorima u Abu Dhabiju, to je da ti pamet stane.
takvi u nas izgleda uspjevaju, njima bosna dodje ko eldorado, ma sva ta g0vna treba ocistit...naivni bosnjo voli arape (btw najvece lopove na svijetu, sve fol vjernici ali cim se docepaju slobode i zapada...) vise nego rodjenog brata ali sta ces kad ste takvi, imponira vam kad vam neki stranac dodje, vama je tolko drago odmah svrsavate na to
Dohljaninu nekulturni. Vidi ti rječnika. Kako te nije sram? Ja nisam rekao da sam mu ja privodio jer se to kosi sa mojim vjerskim i moralnim ubjeđenjem. Osim toga protuzakonito je podvoditi maloljetnice. Svjedok sam i svojim očim gledao šta je taj čovjek radio. Vrlo brzo će se naći još onih koji će potvrditi kao Muyke da je Yasin jedan bjelosvjetski kreten i pedofil.
imao je ured u unitic-u vodio je neki ko fol fond za pomoc BiH preko kuvajcana i samo je zene ganjao vrlo negativan i odvratan lik pravo ono arapsko pismilie slini za svim sto ima dvije noge i pise k\'o zensko to je haretov pajdo i dole da bude na izvoru informacija za nove pljacke, pardon donacije
@ Ja - Ma nemoj, ti privodio pa znash. Ne seri majke ti. Jesmo pogan narod, to je cudo jedno. Evo vec danima se raspravlja na Sa-X o tupavom osoblju po BiH Ambasadama po svijetu, a kad nam neko osvjetla obraz, onda ga odmah blatite. FYI, G. Jasin je Bosanac po majci, i veci patriota neko 99% vas sto samo znate da lajete. Cestitke, G. Ambasadore. Da je bogdo vise ovakvih kao Vi po svjetu u nasim ambasadama.
fuj, fuj, fuj, uzas, fuj, bruka i sramota. nek im je na cast
Kad se samo sjetim kako su mu privodili maloljetnice u ratu. Volio je i još voli što mlađe meso. Da ti se život zgadi. Djevojčice od po 15-16 godina su mu privodili. Nek je njemu Hare sredio diplomatsko mjesto u rođenoj zemlji. Kreteni truhli.