Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PODRSKA krugu99 i Raffiju,naravno i G-nu Inzku!SAMO NAPRIJED za demokratsku modernu i suverenu drzavu Bosnu i Hercegovinu!!! BiH4EVER!
Kad Vam je toliko drag i smatrate ga prijateljem zaposlite ga kod sebe u Asocijaciju nezavisnih intelektualaca KRUG 99 kad mu istekne mandat u OHR-u
... Bosna i Hercegovina kao suverena i nezavisna zemlja, još nije dosegla unutrašnjo-politički kapacitet u okviru ustavnog poretka za trajan i stabilan mir i rješavanje vitalnih pitanja u interesu svih građana.... Ma bravo, pravi razlog zasto smo nesposobni....a nikako da gosp.Gregorianu, Inzku dokazemo, da nismo mi nesposobni, ne mi kao narod ove lijepe nase BiH nego par ljudi koji zastupaju sebe. Pa ti \"mutikase\", SVI, od posljednjih izbora, nisu nam dali priliku ni da kazemo sta mislimo jer su se zabavili oko jedan drugog. Ne dozvoljavaju bilo kakav kometar, a toliko nam prijete das su mocniji i zrak bi nam ukinuli. NAROD SE BOJI TIH KLJUSINA OD DODIKA, SILADZICA, LAGUMDZIJE, DRAGANA OBOJICE, RADMANOVICA....MA SLJAMA OD BH DRZAVLJANA. ONI NE PREDSTAVALJAJU NAS POSTOVANI GRERORIAN!
Sta bi drugo mogao ocekivat od potrosenih komunjara!!!??