Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I nije hotel EVropa nego EUropa!! Ima li iko pismen ...
nije htjeo vec htio....
hajd da je kakva treba pa da je cuvaju toliko.... pa ovo ni onaj uhljup Bil nije htjeo zitigu vec je ganjo Moniku po bijeloj kuci
ha ha ha. Izgleda da se boca zestoko.
Halo ako Gosp. Klinton dolazi da bi se pokazalo kako ima jako obezbjedjenje netreba nam u Bosni neka prodje za Srbiju. Klintonova treba donijeti paket politickih promjena u BiH jer Amerika je inicirala Deytonski paket ustava koji se treba mjenjati _ narod je vec izludio sa ovim nakaradnim zakonom. Mada mislim da ce doci i proci i sve ostati po starom jer ih ne interesuje taj narod u BiH oni se nasladjuju tudjom mukom.