Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada pregledaš komentare vidiš da svaki treći spominje fašizam. A kada bi upitao komentatore šta je u stvari fašizam niko od onih koji ga spominju ne bi znao odgovor.
Oslobodjenje je tek doslo 90-tih godina kada smo se borili protiv te iste masine koja nas je pozivala na "bratstvo i jedinstvo". Kada vidim slike kako JNA snage posmatraju genocid ili podrzavaju nas genocid, nikad nebi pomislio da ce se opet ti isti Bosnjaci vratiti da slave komunisticke pobjede i da se zale zbog smrti Jugoslavije. Razumijem da ne zivimo u doba velikog luksuznog zivota u BiH za obicne gradjane, i zato su krivi nasi politicari izdajnici kojih treba za muda objesiti u centru grada..... ali da ja sada placem za Jugoslaviju ili slavim dogodjaje koje su dovele do njezinog postojanja NEMA SANSE. Sve dobro sto je Jugoslavija dala, onda je ponistila kada je 1991-95 odlucila stati iza onog sto je se klela da mrzi, FASIZAM.
stvarno su dosadni ovi što se mole pred partizanskim spomenicima, ja sam vjernik ali ne pada mi na pamet da se prekrižim pred partizanskim spomenikom
Proucite titi fatihu...
Kad su na vlasti fašisti.
Pa neće valjda političari koji su danas veći fašisti od nacisa, ustaša i četnika zajedno slavit dan oslobođenja od fašizma.
Podržavali su oni i Hitlera, smatrali su ga štitom od komunizma, pa šta bi na kraju ? Ko radi taj griješi.
Pu hebem ti narod vaki... Moj djed i otac se borili protiv fasizma, a izgleda da ga danas ima vise nego tada!