Nedžad Branković
0
Bez komentara na optužnicu
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Akcija pomoci Edisu Hodzicu, Podcaus, Bratunac, vidi ovdje http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=61642 http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=35&t=62153
saide, odakle je ovaj momak? Kako se moze doci do adrese ...da mu uputimo neku pomoc... Hvala.
Tajo, mene strah :D:D:D:D:D:D:D
Pa jel on radi u agenciji za nekretnine ili za vladu? Cuj kupovina i prodaja stanova i kuca sve ove godine!!!
samo oduzeti sve vile, kucine i stanove, nema druge
najjaci si , heheheheh ,jes bando neradnicka , vi bi da vam se premijer pati , pa ko ce imati ako on nece heheheh
JE LI TO TA DEMOKRATIJA, HA LOPOVI?
Ma mi mungosi smo takvi !
Stocaru SMRDLJIVI! Jos uvijek imas obraza da se pravdas???!!!!! Preklati te treba! Na sred ulice! Od uha do uha, da se davis dok ne iskrvaris, a da te narod gleda i pljuje! Sve ti zivo i mrvo na kamaru! A tek ovi DE_BILI koji su glasali za tebe i tvoju stranku, a jedu g*vna umjesto hljeba vec 15 godina... Oni su mi najveca misterija! Je li vas stid STOCARI, kad vidite koga ste izabrali???? :)))))))))
Lopove licemjerni u zatvooorrr
E vala ako moze Gadafi sta fali da i Nedzad zivi u shatoru ? I na taj nacin stekao bi povjerenje gradzana ! Posluzio bi za primjer ! I onako svi vec zivimo ko cigani cergari !Nego ja palim iz ove ludare ! Odoh u Sjevernu Koreju , traze cistace nuklearnog otpada !
Zatvorimo ga... Zatvorimooooo!!! Jos da jadnici u RS-u maknu onog svog lopova/premijer/svercera cigarama/, mozda bi se ostali preprali pa... Udri, udri Nedzada, Nedzadaaaa.....
Hajvan
vi bi da haman premijer zivi u satoru sa porodicom jel bi onda bili mirni bando neradnicka
hajte budale sta ste se okomili na ovog sitnog lopova, pa tihicevo je maslo prodaja energopetrola sa 176 benzinskih pumpi za 10 miliona maraka, a u sklopu njega terminali energopetrola u centru zagreba cija je vrijednost zemljista 100 miliona EUR. ovo tihic pakuje brankovicu i bicakcicu i skuplja sebi glasove na kongresu.