Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne želimo ti mi ukinuti to pravo, nego mi želimo ukinuti entitete, tako da nećeš niti imati u opciji to pravo :P
hahaahahah...čuj....entitetsko državljanstvo...hahahahahaha
Ovo je samo jos jedan od njihovih zajednickih dogovora, kako bi ponovo uzeli novac od gradjana za zamjenu dokumenata. Ja vam je nikad vise necu uplatiti,niti zamijeniti... meni ne treba nikakva licna karta, svakako zivim u drzavi koja ustvari nije drzava. Kad uvedete kontrolu ulaza, boravka i rada na crno stranih drzavljana,onda mozete s.r.a.t. za ostalo.
PREDLAŽEM DA SE UVEDE KANTONALNO DRŽAVLJANSTV
Ajd perite guzicu u Miljacki.
sta se zamarate sa entietetskim drzavljanstvom? To svakako mozete obrisati guzicu sa tim jer to drzavljanstvo ne postoji. Kad izadjes iz eniteta niko ne gleda entitetsko drzavljanstvo. Uzmite srbijankos drzavljanstvo..
Entitetsko drzavljanstvo !!! HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Ne moze biti pametan Turski izrod aka Smrdin
Entitetsko državljanstvo?!? Država je jedna, tako čika Lazare možeš ti tražiti/zahtjevati nešto drugo.
@@Nikad pazite vi da vama ko ne zalupa na vrata
Samo ti sjedi u kuću, nogu preko noge, kafu ispred sebe i govori nikad RS država. Kada ti četalji zalupaju na vrata onda će ti opet neko biti kriv što ti nije na papir napisao da će ti bahnuti u kuću. Samo vi sjedite i pametujte.
RS nije država => Ne postoji državljanstvo RS => možete ga cuclati! Nikad RS neće biti država...pomirite se s tim!
entitetsko državljanstvo wtf is that ? :S
Neka ostane lična karta ovakva kakva jeste, jeli to jedini problem u BiH. Neka ovakva ostane još 100. godina kada već srbende neća da se dogovaraju.
kao gradjanin Republike Srpske zelim da na LK bude to i upisano ko to ne zeli ne mora, neka se tako izjasni i neka ne bude prosto ko pasulj :) jel tako Bosnje? ili bi vi da mi oduzmete i to pravo? mozda :)))
KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ... KO JE MUĆKO KOLU ...