Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kamo srece da se ova cifra poveca, pa nek onda spavaju u friziderima bice im toplije nego u sobama.
ti skut.orcicu sa poskoka ili sa hz hb foruma mozes samo da pop.usis lijevoj strani.... Providan si... St.oko neotesana..
eto jadni bas ovi Mostarci sa lijeve strane,. i po pitanju te je.ene struje proalze gore od onih sa desne strane... nema druge nego napustati tu lijevu starnu. izgleda da je samo neka prokletija tamo ostala koja cijeli svoj zivot neki peh nase navlaci... ali ima tu i Bozje pravde... za grijehe pocinjene u proslosti potrebno je ispastati....
Svaka raketa na istoku je bila na istom mjestu kao i prije 100 godina a sto je najvaznije i iste velicine. Da li je to slucaj na demokratskom zapadu, upitajte se sami nakon sto pogledate \"atleticara\" na brdu Hum. Mir i dobro
Kakva je ovo drzava,cim padne snijeg nema struje...ne dao Bog da je rat.
za korisnika Upitnik : Ova \'\'raketa\'\' je primitivni odgovor na povecan broj izgradnji \'\'raketa\'\' druge konfesije..ja sam isto protiv..ali ako reagiras onda reagiraj za isto na obje strane ili niti za jednu. Previse je onih koji vide samo problem kod drugoga dok isti na svojoj strani ne vide,manje selektivne pameti ako nije problem. Tko je mostarac znat ce o cemu govorim,isto.
Iz prilozenog vidimo da je o tvojoj \"gradjanstini\" suvisno i raspravljati.
Ova Raketa na slici desno, energiju dobija iz visih sila. A posebno od Vidjelice. Ko je Mostarac zna o cemu govorim a ostali neka navale sa \"minusima\".