Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Koliko je budžetskog novca potrošeno za ovih šesnaest mjeseci nerada i javašluka? Sada treba da im je radno vrijeme za jednu trećuinu duže da bi nadoknadili izgbljeno. Treba im svima ukinuti godišnje odmore.
i ja takodjer poznajem Bevandu jako dobro,sa mojim bratom je prijatelj iz vojske i do dan danas su raja ostali ...posjecuju se itd. bez obzira kakve ko ima politicke stavove voli li ovog ili onog ,ja mogu samo reci da je ovaj covjek legenda svjetska,raja kakva se rijetko srece sto se tice para, on para ima i imo je uvijek da li je buda mogolski vakav nakav to je na vama
ZGODNA MIMIKRIJA: Ostavka zbog prijetnje \"islamista\" ili povlačenje radi zataškavanja obiteljskog nasilja, pitanje je sad? Emir Nemanja se vraća kući, da ga ne dovukoše u grad nikada, al hajde izdržalo se i gore.
SARAJEVO X PODRZAVA SDP SDP I SDP NEDOZVALJAJU DA SE POSTAVI KOMENTAR POD EMIROV SELJACKI OSTAVAK FUNKCIJE NA KOJOJ NISTA NIJE RADIO SAMO SE PARAMA SLADIO .
a sta mislis da li je narod zadovoljan sa vama????????
Svršim mu na onaj krnjak.
NE ZNAM DA LI BI SE SMIJ`O ILI (ZA)PLAK`O !?
Orginal Bida Kineski ovaj Bevanda , damu nije caca kinez.
ma isto s.ranje drugo pakovanje..svi gledaju da \'\'opušu\'\' budzet i da se povuku .Kao da je nekome od ove stoke stalo do naroda..lol..ne budite smijesni....samo pogledajte sliku idiota i sve vam je jasno
Nešto mi ovaj tip nikako ne sliči na Slavu Kukića, a ja sam rekao da on MORA biti predsjednik. U čemu je stvar??? Zlajoglu Popušlić, s.r.
čim je iz HDZ , zna se NAJBOLJI!
Pardon, NARODU
Aj super, nek je bar neko od njih dobar covjek, nadam se ce to i pokazati i prema napacenom naraodu.
da samo znate kolika je on ljudina i privatno!!!nevjerovatan covjek jednostavan ....nemam rijeci...