Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova faca je oličenje države koju prestavlja:-D
Mili boze sta nam ljudi rade,turaju ga al JOK da ga vade!!!
Pravda za Bevandu! :D
jest mi zao, suze mi niz guzove teku i slijevaju se oko čmarnog kolutića, tako da mi je sav čmarni kolutić orosio. A steta za Vijeku sto neće moć drmnut još koju hiljku
grdoba od parazita.
iskusni podocnjaci
Pa ja, razriješen na drugu poziciju, tako svi.. Decenije iskustva.
A znači samo se izjasniš da si iz reda ostalih i odmah može funkcija, nema sukoba interesa, dobro su to skontali da se dokopaju fotelja.
Ode Bevanda stari mindjusar :D
Je li ovo on ima naušnicu u lijevom uhu ili mi se čini :O?
Nausnica visi ovo je mindja :P
Kako god, ima nešto na uhu zar ne :D?
Nemojte tako sa komentarima. Izgled nije bitan, važno je da je na novu funkciju došao čovjek koji zna sa novcem. Samo za pokretanje fiskalizacije dobio je MILIJUN maraka, pa firma za prodaju fiskalne opreme, favorizirana - još koji milijUn. Te firme vec dugo nema po sistemu Get money and run! Mora se čovjk nekako opet primaknuti novcu, jer zna i umije.
ja jest mi ga zao u p.... materinu
evo paket maramica
Kada je on Bevanda evo ja sam Špricer,mogu li ja biti ministrica finansija i trezora.Šta fali?! :))
jesu ga morali zatezat španerom da ga izvade iz stolice?
NARODE, TRAZILI SMO ETO NAM GA!! Nije se on teleportirao na tu poziciju, neko ga je izabrao... a posto vecina nas ne glasa onda smo ga samim time, indirektno I mi izabrali!! Zato ne kakite I kada/ ako vidite obespravljene na ulici, pridruzite im se- jos je samo to ostalo da spasimo buducnost svoje djece!
Nisam neki ljepotan ali kad vidim ovo ruglo od insana-tješim se!