Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koje fajde mi imamo od ovih pregovora, razgovora,formiranja,qurca-palca dajte djela dajte casha
Nema vece karikature od politicara od ovog Uncle Festera
kako ovoj hanumi objasniti da mi ne zelimo u cafirsku EU koja se vec raspada ?!
Bevanda neotesani! Gledala sam te na Dnevniku kako si primio ambasadoricu. Zar se onako primaju gosti, pogotovo dame? Potrčao si da sjedneš u tu svoju fotelju, a MORAO SI sačekati da gost, dama, ambasadorica prva sjedne, pa tek onda da sjedneš ti. Gdje ti je kultura?! Obrukao si se pred cijelim svijetom!!!
Ja stvarno ne znam koja je to razlika kada imamo vlast ili kada nemamo. Meni sve isto izgleda.
@Kadro Hanic, nije se još dogodilo da nemamo vlast, jer svakla država mora da ima vlast. Ova naša vlast je samo forme radi i nirad' čega više. Ama nije ni rad' čega više, nego radi sebe da gule državu i narod. Eto, zato oni postoje, a mi se osjećamo kao da ih uopće nema, osim što smo svakim danom siromašniji i siromašniji, a samo zahvaljujući njima.
hahaha ovo nema ni u bajkama
...ne vadi se lola iz "college" pela, ja juli, ja januar :)))