Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima da ti gen sirotinja unisti,pa nek udari ta tvoja privatna policija na narod ima da bude krvi do koljena,pa kad te budu pitali odakle tebi sve to dok narod umire od gladi i oboljeva od izgladnjivanja,ma moli boga da nekoj budali djete se ne razboli a nebude imao za lijeka,takvi vise nista ne gube a ima ih na listi more.ovo nije vise pitanje dana ovo je pitanje sata.
SLUGE DEMONA ODLAZE DA UZMU KRVAVU PRIČEST IZ RUKU ANRIHRISTA.. SMRT RELIGIJAMA SLOBODA LJUDIMA!
Važno je posjedovati mnogo privatnih skupocjenih nekretnina na teritorijama mnogih država, i ako mene i moju biološku porodicu, neko prozove zbog luksuza i porijekla imovine, ja imam moju privatnu miliciju i tjelohranitelje (imam brutalnu fizičku silu) pa neka me uhapse ako smiju :)
Lagumdzija ide na koljena papi, poljubi mu straznjicu ko sto to rade sotonski templarski katolociki krstaski opus dei sektasi ! Lagumdzija u svakom slucaju nema nista s islamom, ni Bosnjacima !
Je li ovo bevanada ide u vatikan svojim licnim novcem ili od drzavnih para, pa zar BIH-e NIJE JEDNA SEKULARNA drzava, ko kad bi Izetbegovic isao u Saudijsku Arabiju na HADZ od drzavnih para !
P.o.p.i.s.a.m se na papu zlo.cinca, svetog petra ped.ofila i na sve one kojima je papa zlo.cinac poglavica.
''Srbi,Hrvati i zvani 'bosnjaci', od istog pretka svoj korjen vuku, pre Turske bjehu braca-rodjaci, sad idu papi da ;jube ruku. Ko li je od njih izdao Hrista, il je poturcin il' komunista, morace na celo da stavi prst, pre no sto papi poljubi krst.''
@Realista Realno ponjamke ti se u stao
Papa FRANCESKO https://twitter.com/PontixFrancesco Nema sanse da se zove Franjo. To su ga susjedi proglasili, pa ce uskoro jos tvrditi da je Papa hrvat. (Hebo vas Franjo /Tudjman/vise)
*ebo vam taj ped.ofil papa ma.,u i dje.te, imate para za to a nemate para za plate u RS, a da idete kod tog zlo.cinca ima te.
pitajte papu posto on je dobar sa bogom i zna kada su nam grijesdi oprosteni koji je lijek protiv raka,leukemije itd,neka kaze vojnicima da ne idu u tude zemlje kuce da ih ne napadaju,ko ih tamo salje toga kazni on postice nasilje,i kazete vino je krv isusova,nije to isusova vec nekog vinara i sto se onda kaznjava alkoholizirano stanje.
Jeli Zlatko ide kako predstanvik kjafira ili vjernika. Ovi drugi su katolik i pravoslavac.
Dobra delegacija.Elegantno izbjegnuti Poturci da ne prljaju TRG SVETOG PETRA.Sto se tice Zlatana on je nas 100%,a i sestra mu je postala hriscanka.
Mi, što ovdje komentarišemo, smo svi Bosanci i Hercegovci