Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lagumdžija će nas uništiti sve! SDP stranka jednog lica, BiH država za jednog čovjeka!
Zar zaista mislite da će doći bolji? Vidite da će nas SDP potpuno uništiti.
ako neko misli da je SDA historija grdno se vara. Radim u firmi u kojo ce nas,vjerujte po prvi put od osnivanja republike 10 tak glasati za SDA!
Donshadow kaze: \"ALI JEDNO JE SIGURNO IDEJA RAHMETLI ALIJE IZETBEGOVIĆA NIKAD NEĆE ZAMRIJETI I NESTATI DOK JE TU NAS MALDIH, INTELEKTUALNIH BOSANSKIH MUSLIMANA\" -------------------- em ti je izjava oksimoron em 24% bas i nije neki Alijin uspjeh ...
SDA KAO STRANKA MOŽE DA BUDE IZBAČENA IZ VLASTI, NEKA NIJE TO NIŠTA, ONI KOJI S UGLASALI ZA SDP I KOJE KAKVE STRANKE SAD MOGU DA VIDE KO JE GDJE I ZA KOGA JE KO. O VI DRAGI BOŠNJACI KOJI SVOJ GLAS DAJETE ZLATKU I ONIMA KOJI SU NE TAKO DAVNO DOŠLI PREKO DRINE, ZAR MISLITE DA SAD KAD NIKOLIĆ PONOVO POKRENU OFANZIVU U SVAKOM SMISLU DA ĆE VAS ZLATKO I FAHRO BRANITI, HOĆE KAO I 92¨. KAD SU VAS BRANILI TI VAŠI ZLATNI KOMUNISTI. SDA MOŽE DA NESTANE SA POLITIČKE SCENE, DA SE ZOVE OVAKO ILI ONAKO, ALI JEDNO JE SIGURNO IDEJA RAHMETLI ALIJE IZETBEGOVIĆA NIKAD NEĆE ZAMRIJETI I NESTATI DOK JE TU NAS MALDIH, INTELEKTUALNIH BOSANSKIH MUSLIMANA. TA IDEJA ĆE IMATI UVJEK VEĆINSKU PODRŠKU SVIH NAS.
zar jos ima budala koji postuju SDA ?
LEŠINARI SVI DO JEDNOG
Bevanda može, ali ne mora. Može također zahtjev islamofašiste Zlajoglua samo proslijediti u kantu za smeće. Što će reći: bit će igranke!
hahhahahhah... Da danas nisam radio imao bi 1342 palca gore i 438 palaca dole... A sto se ovih desavanja tice bice ona \"SVE JE ISTO SAMO NJEGA NEMA\" tako da se nisam plaho nasikirao...
Fahro oslobodi me
ja i moji ukućani smo mislili glasati za Radončića i SBB, ali nas je razočarao jer je stao rame uz rame sa Lagumdžijom!
Vazit ce kad se nostrificira,nista lakse. Inace,jedna senzacionalna vijest bez zezanja.Otidjite na blic.rs,najtiraznije novine u Srbiji i otvorite najnoviji clanak o Nikolicu.BLIC PRIZNAO GENOCId!!!
Bježi ti u Begeš pa tamo završi pravo, ovo ovdje ti neće važiti tamo, ovdje je sve šerijat i tako to.
Danas padaju svi rekordi posjete klixu. hhahahahahahahaha nima svanulo a tihom se smrklo...
Cim zavrsim faks na Pravu bjezim u Beograd (inace sam Srbin iz Sarajeva).Muka mi je vise od nacionalizma,sovinizma,diskriminacije,bosnjackog dzihada.Ako treba spavat cu na klupi al cu barem biti medju svojim.
sda je došla tiho.. hebaval nas 20 god... i otišla u istoriju............. RIP SDA