Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnajci, trazili ste Waltera pa ste ga i dobili. Volite komunistu Tita, pa valjda volite i komunisticke manire vladanja SDP-a, I to ste dobili....... Prvobitno ste htjeli napraviti drzavnu i federalnu vlast bez Hrvata. Napravljena vlast u proljece 2011. godine je bila samo vatrogasna mjera kako bi se budget federacije usvojio. Rekonstrukcija federalne vlade i uvazavanje rezultata izbora hrvatskog birackog tijela je bila obveza Lagumdzije koju je dobio od nekoliko najjacih EU drzava. Iz straha povezivanja SDA sa HDZ-ma i eventualno dovodjenje nekog zamjenskog partnera mjesto SDP Lagumdziju tjera da raskine partnerstvo sa SDA-om. Ostalo znate.....
KOMUNISTICKA DEMAGOGIJA iz 2011 godine: \"Svi Skutori Rvati su Ustase osim HSP-a\" \"Svi Skutori Rvati su lopovi osim Lijanovica\" KOMUNISTICKA DEMAGOGIJA iz 2012 godine: SDA-ovci su lopovi osim Radoncica.
Je li Vam dobro gospodine Bevanda? Moze biti da Vam je sunce udarilo u glavu ovih dana... I jeste li u medjuvremenu shvatili da svaka kuca ima temelj i 4 zida a ne tri zida (iliti tzv. konstitutivna naroda) kako vi rekoste u inauguracionom govoru?
Bevanda, je.bo ti p.as m.ater srpsku genocidnu, i tvoje LAZNI Hrvatski identitet, gn.jido jedna srpska genocidna ! Je.bo p.as m.ater tebi, spiricu, lagumdziji, tihicu, dodiku, covicu , vajklu i ostalim srpsko-turskim ot.pacima genocidasa i barbara ! Lagumdzija je sa bevandom i dodikom vise nanio st.ete pravim Bosnjacima i pravim Hrvatima nego milosevic, karadzic i plavsicka cjelokupno ! KATASTROFA ! Znaci da ce SRBIN GENOCIDAS lagumdzija postaviti ZA MINISTRA ODBRANE NEKOG PREDSTAVNIKA GENOCIDASA PO NALOGU I KOMANDI \"BEOGRADA\" KOJI CE DATI POSLJEDNJI UDARAC ZA KRAJ RBIH-i, DRZAVNOJ I V O J N O J IMOVINI PODJELOM NA ENTITETE !!! USTAJ RBIH-o i NE DAJ SVOJE ! Svi patrioti RBIH-e KOLEKTIVNO TUZBA ZA IZDAJU I UDAR NA DRZAVU KOJU RADI LAGUMDZIJA SA DODIKOM i BEVANDOM !!! Pravi Bosnjaci i Pravi Hrvati JAKA BOSNA JE GARANT I JAKE HRVATSKE , ZAPAMTITE SVI, SHVATITE TO !! A bevanda je jedna obicna srpska genocidna pic.kica !!! RBIH4EVER !!!!!!!
LAGUMDZIJIN UDAR ZA KRAJ DRZAVE RBIH-e i BOSNJAKA KO NARODA ! TIHIC (a ne SDA ) I LAGUMDZIJA SU PARTNERI U SVOJ ZAVJERI I IZDAJI RBIH-E ! SDA JE SIMBOL BOSNJAKA , JOS NISU SVJESNI POJEDINI POSLJEDICA ! RADONCICU, PAZI SE, i tebe ce lagumdzija sredit kad tad !
Jos Bosanci NISU SVJESNI perfidne igre i uloge lagumdzije u svemu ovome ! Na KRAJU ZNACI OD DANAS VISE NECE BITI BOSNJAKA MINISTARA U VLADI RBIH-e, posto je lagumdzija OCEVIDNI GENOCIDAS SRBIN I SLUGA SANU ETABLISMENTU U SRPSKOJ VAMPIRSKOJ KAPELI SMRTI BEOGRADA ! Lagumdzija je jos gori od tihica !!! lagumdzija je ono sto se najgore moglo djesiti RBIH-i , pravim Bosnjacima i pravim Hrvatima. lagumdzija i tihic su ista ofarbana jaja srpske ideologije velikosrbizma ! Pazi Radoncicu gdje si stavio NOGU ! A Covic je Hrvat ko sto je Bokasa AFRICKI KASAPIN Svedjanin, eto vam METAFORE ko su i sta su lagumdzija, tihic, covic, bevanda, dodik, vajkl i ostala srpska bratija genocidasa ! KO CE BITI MINISTAR ODBRANA RBIH-E ??????????????????????? GENOCIDAS SRBIN ILI SLUGA DODIKA, NEKI JOS POTURENI BOSNJAK ?!!!!!! I jos OVO GENOCIDASI SRBI MOZETE SE SAMO NALIZATI \" BOSNJACKIH J.A.J.A\" BIVSEG MINISTRA ODBRANE SELMA CIKOTICA !!!!
Ovaj BLEVANDA je stvarno veći demagog i od samog predhodnika Šupčića!
Ja sam siguran da ce uspijeti BIH sa ovom politickom garniturom neke stvari idu na bolje,ozbiljan sam,ima promjena i skidam vam kapu ;)
Ujedinjena Srpsko-hrvatska koalicija uz pomoc izdajnickih sdp i sbb eliminiše Bošnjake iz vlasti, vise procitajte na ovom linku: http://www.24sata.info/vijesti/politika/103380-Dvonacionalno-jedinstvo-Ujedinjena-Srpsko-hrvatska-koalicija-eliminise-Bosnjake-vlasti.html
de nas Bošnje još malo ninaj...ušuškaj i uspavaj
dobro si,nismo u krizi...mi smo odavno u g.o.v,n.i.m.a
Ma jok i nije, od kako je nastala 1995. kao ovakva nije bila normalna. Ovo nije drzava, ovo je konfederacija. Jedino sto je iz Dejtona izvuklo drzavnost je realno Republika Srpska. Federacija je konfederacija. Sta je onda citava ova drzava, ko nju zapravo vodi, cija je i kako funkcionise,. to nije jos ni definisano.
normalno da je siguran. graktanje izbacenih iz vlasti se tesko meze nazvati politickom krizom. a da je jedu vnago, jedu.
hahahha jesi li siguran???
Eto nek ti imas para pa nisi u krizi.Glasat cemo za Lijenovicevu Vladu narodnog jedinstva,a vi svi politicari mrs u pm.