Administracija je rak rana društva
4
Bevanda: BiH je daleko od bankrota i grčkog scenarija
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smak Šumske Ali je zato Republika Šumska tako blizu bankrotu: policija nema vozila ni goriva za vozila, bolnice i domovi zdravlja nemaju goriva za vozila hitne pomoci, nemaju hrane da prehrane pacijente, nemaju novac za grijanje, samo Bolnica Kasindo u Istocnom Sarajevu (istocno Sarajevo se inace nalazi jugozapadno od Sarajeva) duguje Sarajevogasu 340 000 KM, penzije u Sumskoj su 160 KM a ima i onih od 75 KM, radnici javne uprave nemaju ni regrese nii topli obrok pa radnici s fakultetom sa smanjenjem od 10% koje im je Dodik namjestio imaju placu od 450 KM, radnje i radnjice se zatvaraju i propadaju, skolstvo grca u korupciji privreda na aparatima, Sume srpske u milionskim dugovima, zeljeznica u raspadu............ Fino vam ga skroji Dodik. Jedite korijenje...
Ti si jado rak rana ovoga drusta i sve guzonje koje ispumpavaju novac iz drzavnih firmi preko firmi svojih svalerki i zena... Ti nemas pojma o bilo cemu, jadni smo mi kad imamo tebe za ministra, u gacama ti mini i star:-) mrrrrrssss odavdeeeeeeeee....Hvalaaaaa
Ja mahnita čojka, konda je iz sdp-a, veliki demagog
Cim su se vratilew nacionalne stranke,te se nisu smjenili od strane Budimira ovi lopovi,znaci da mi propadamo kao zeton...
Ma daj rijesi ti prvo svoje probleme pa se bavi ostalim i tudjim problemima....
Grcki scenarij je nesto sto bi mozda ovom narodu trebalo, cisto da se malo opametio...
Pa ako se ti budes pitao, mi cemo biti i gori od Grcke... Aj svoj ti posao...
Dok nam nesmjene SDa i Lijane,mi tesko de necemo proci i gore nego Grcka,ljude koji nesto rade odmah smjenjuju,a ove lopove i lazove ostavljaju..
Hjoj ovog Bevande, saljivdzija vrsni Kakav bankrot i mi, nista to, mi smo u rangu Svicarske.
sve sto politicari rade u bih - uzimaju kredite of mmf i ostalih svjetskih banki - podjele si plače i regrese, i bonuse i sve ostalo - ostatak novca ISPUMPAJU preko firmi koje imaju na svojim zenama,sestrama,rodjacima...koje eto nesto odrade za drzavne firme ili vladu... - a to se odnosi od igle do lokomotive...nabavke dijelova za GRAS VOZILA...nabavka vozila za drzavu,administraciju za policiju itd itd...vozovi talgo...preko BHTELECOMA koji glavne poslove daje ERICSSONU ZAGREB a ne domaćim KOMPANIJAMA itd ma uglavnom ovo AMERIKA NE BI IZDRZALA I KOLAPSIRALA BI al opet...SLOVENCI IMAJU VECE ČUNE ma kako se mi kur.cili i gruhali u prsa... Slovenci evo mjesec dana na cestama ...a mi u toplim kućama i smijemo im se...ko nama lijepo :-))))
Naravno da je BiH daleko od grčkog scenarija jer nije nikada ni imala a ni bila članica EU, a onaj koji nije nikada ni imao ne može ni bankrotirati. Mi samo vegetiramo i to zahvaljujući bh političkoj \"eliti\".
A sto onda dva mjeseca kasni regres nama budzetskim korisnicima?
Lijanović Jerko je ujedinio sva tri naroda jer im se radi njega zgadio domaći proizvod a vi ćete ujediniti isto svojom pljačkom i bahatošću, dok narod sve manje ima vi gradite sve veće vile i vozate sve bolja auta, ....(:::
kad je narod stoka pa suti, jesi li se zapitao sto bi bilo ovdje da započne grčki scenarij....
Dobro je on ovo rekao,i sasvim tačno,ali samo zbog toga što naš narod šuti i trpi,šta god da se desi niko ništa ne preduzima. Mi smo daleko od svega,sa ovakvim političarima,ali opet kažem,MI SMO KRIVI !