Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alloo, komentatori, sociopate bolesne, makni se od tastature, uhljupi! Djeca su na slikama, sretna djeca koja se druze i kojima je na dan lijepo. Znam da dobrota iznenadi, al' ne morate takav odbrambeni stav odmah gradit'. Izadji napolje, dalje od kompleksa svojih i sitnih tih dusica sto se prave pametne pa odtipkaju negativan komentar. Nije bolest sve sto boli! I bravo djeco!
Stalno čitam ove komentare, nemam pojma ni ja što kad znam da će se tu naći gomila debila koji će sve što je dobro pretvoriti u loše, Prvo treba dokazat debilima tuzlacima da ovo nema veze sa SDP-om ovo je samo jedna organizacija za djecu i mlade koja na ovaj način promoviše dječija prava( ako ste seljačine ikad znali da to postoji), koja skuplja sredstva od stranih projekata kako bi djeci poboljšala kvalitet življenja i druženja, a onda i ostalima koji se javljaju, nek malo siđu sa komentarisanja i nek vide da postoji svugdje u svijetu ovakvih akcija i bit će i kod nas.. Hoćete li ikad išta dobro podržati...
Kaže ona meni, danas je dan besplatnih zagrljaja, da vas zagrlim? Reko da ja tebi platim a da me ne grliš?
Već sam mislila da Tuzla samo zna batinati :))
Ne znaju Tuzlaci, ali znaju seljančure :)
Ovi Tuzlaci su na nekim jeb**im drogama
Nisam Boga mi, ja se ograđujem od ovih ubleha.
Ja bih napravio natpis: DELUXE HUGS 0.99 kf. :D
Ovaj zuti papir me odma podsjeti na onu "Izetovu kost" :-) Made in TZ
Tobejarabi ,vidi im faca ..