Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prilično kasno.... Građani, u ovoj zemlji, su nijemi, gluhi i ćoravi još od 1992. god.......
Ne zanima ovo sarajlije da je neka pucnjava ili neki mafijasi bilo bi 150 komentara. Ovako kad je rijec o necemu humanom i dobrom odmah to je papanluk i sto nije ovo sto nije ono.
kako bi bilo da ste to unaprijed najavili? mnogi bi došli jer inače nemaju zdravstveno a ni novca za pregled.
Pa kakva je to vijest,...... svaki pacijent u BH mora imati zdravstvenu zastitu i to da moze za svoj /prethodno uplaceni n ovac za zudr. osiguranje/ da odabere u kojoj ce ustanovi bilo privatnoj ili drzavnoj... / u drz. se ponasa kako ko hoce/ jer se radi o primitivnom monopolu i gdje su uglavnom svi primljeni po babu i po stricevina... Otkrivena je topla voda, mjeri s e tlak i secer besplatno sad i ocni pregledi...pa pogledajte barem u Hrv. kako je to rijeseno a d a ne govorimo u EU...koja ironija i jad...
Lijepo bi bilo kada bi posjetio i Staracki dom i Nedzaricima ! Te starije osobe nisu u mogucnosti da odu na pregled a potrebna im je radi kupovine odgovarajucih naocala.
pacijenti su prilikom pregleda morali da sjedu
mojne tako naglo. autor je završio sssssssssssssssssst lol
PISE SE oftaLmoloski----fali vam \"L\"