Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će biti veća posjećnost Narodnog pozorišta, nek' ne pizde više!
super, sada ćemo odmah moci da postavljamo slike sa sff-a na fb, čim se uslikamo. :)
a da popločate plato u mramoru i da možda postavite neke kiparske radove tu kao u svim ostalim kulturnim gradovima. sarajevo je grad bez statua i umjetnickih postava na ulicima. zato nas i zovu kandahar
@lijepi huso Naravno bilo bi to lijepo...A onda se zapitam zasto da stavljaju statue i umjetnicke postave ?...Mozda da ovi nasi nepismeni dosljaci imaju sta da kidaju.lome i saraju...
Jedan jako lijep primjer male investicije sa velikim efektom. Hvala, sta drugo reci. Iskreno se nadam da ga nece ugasiti po odlasku kulturno umjetnicke manifestacije pijanstva i kica.
Ouuu to je prava stvar, da se upotpuni SFF, a Opcina Centar svakako svakim projektom pokazuje i dokazuje da je najbolja opcina u BiH.
Općina Centar je pokazala da je organ uprave koji može služiti kao primjer drugima, svaka čast
Pohvale za Općinu Centar, extra stvar!