Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu opet preglasali HDZovci Bosnjake Mostara?
Budi bezbrizan,nije mogo sam donijeti budzet bez ministra finansija koji je iz SDA.
Kako nije, kako je HDZ mogao izabrati njega za dozivotnog gradonacelnika Mostara bez bilo koga iz SDA? Po svemu sudeci, ovaj i kad umre, biti ce gradonacelnik Mostara.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
........eto vidite da se ipak može.......ne kažu džaba da je politika umijeće nemogučega...
ovaj beslic kako da je sa marsa pao, po nemu je sve krasno, a mostar su doveli u tzv. grad slucaj a sve zboh politike podjela koju godinama provode HDZ i SDA
Ocigledno da covjek nema pojma o cemu prica. I budala zna da je grad Mostar zrtva jednonacionalne politike SDA i HDZ ciji tajkuni haraju gradom.
E janje moje, Mostar je sve osim stabilan. Al nek ste vi njega podijelili, SDA i HDZ ko lavovi, parčaju li budžet, parčaju.
Te dvije stranke su direktni krivci za ovako tesko stanje u gradu Mostaru. Godinama dijele ljude po nacionalnoj osnovi,a iste kradu na svakom cosku .
bravo bešliću.. ko bi reko čuda da se dese
Slavlje Boga mi, k'o da je metro dobio :)))