Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije \"\"trunu\"\" nego \"\"truhnu\"\". Bog je najveci!
Vidis koji su ti srbi cigani odmah dolaze kao skakavci kad je nesto dzaba a mi u federaciji, nije nam zurbe, tako ti je kad se ima brale
Problem su im i neki drugi predmeti koji im zauzimaju mjesto u skladištima i koje izgleda neki neće čak i kada im džabe daju iako je riječ o itekako upotrebljevim predmetima. Ko kaže da niko neće džabe? Dajte meni, još ću i prijevoz osigurati.
Zalosno je da tolike pare propadaju, a da su se mola licitacijom izvuci odredjena sredstva.... Koliko je para proslo pšored nas, da smo pola para iskoristili ne bi bilo nama ni traga od krize..... Jos da hoce neko zbog inertnosti i odgovorati, ali kamo puste srece.... ZALOSNO
Pa dajte meni koje auto da se provozam. i koju kilu zlata. A moze i ostalo.
Pa nismo mi ni tako siromašna zemlja. Toliko je gladnih i oni kojima bi neke od stvari dobro došle.Pod hitno tražiti opravdanje u Zakonu ili ga donijeti da se ovo podjeli građanima ili rasproda pa vraćati državne kredite, a automobile registrovati i ministarstvima i organizacijama podjeliti da se ne kupuju nova vozila.