Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
autobusi su ekstra:)
ohoo al\' ćemo da palimo ove četničke busove
zalosno. ovi busevi euro norme 3 su na nivou yuga 45. svako poredjenje sa zapadnim busevima euro norme 5 je besmisleno. veoma brzo ce preteci cijenu modernih zapadno europskih buseva norme 5, zbog potrosnje goriva i jako skupe amortizacije. uglavnom, srbi trljaju ruke sto su nasli budale kojima ce uvaliti ovo zaostalo smece, a da i nespominjem kako ce nas ucjenjivati rezervnim dijelovima (cijene). usput da dodam, osim sto su totalno zaostali i nekvalitetni, ruzni su do bola.
@koskar nabijem ti mamu do kosti via odostraga :))))))))
pa ti nemas ni gram mozga..ocito prokockao.. ps bc ne stoji za bec seljace jedan..int skracenica za bec je VIE po cemu se vidi da nikada nisi sjeo u avion . i bas zbog te cinjenice treba ti biti drago sto ces se mozda provozati novim autobusom..m.ajku ti j.ebem k.urvanjsku
@senad-bc nabio ti ga stari u usta pa ga tako flautas ko zmaj mrcino koja cisti becke hale .
@Godfather >Što se mene tiče jedino je bitno da nije BH proizvodnje, a da li je iz Srbije, Turske, Hrvatske, Japana ili neke pete države, to je apsolutno svejedno. e pa vidis nabio bi te ja na Karrinu ali te ikarus vec potkacio , a meni se ne dize na kurrave , haj vozdra picckoo
STO SI TI SENADE GLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPPPP seljacino jedna
umjesto da vam bude drago sto dobijate NOVE autobuse vi papci pljujete tu..STA JE ALTERNATIVA??...DE PONUDITE NESTO KADA STE TOLIKO PAMETNI ! ! ! PA J.EBEM VAM M.AJKU SVIMA KOJI STE TAKVI KAKVI JESTE..PAPCI JEDNI PA NEKA VAM CACA KUPI -M O T O K U L T I V A T O R- pa se vozajte po gradu..i cuj onog DEDZALA..pa m.amu ce ti razvalit u autobusu a ne ti njega krkane jedan..glupsone seljacki.. Ako necete nove hocete li mozda stare??? Pa eto neka vas opet handre i bombarduju 4 godine pa cete dobit stare autobuse p.icka li vam m.aterina nezahvalna.
ma razvalicu ja to sa rajom brzo
KO LI SE SAMO OBOGATIO NA OVOM PROJEKTU I KO JE UBRAO TAL.... JOS VIŠE TUAREGA NA ULICAMA NASEGA GRADA..
\"IKARbus\" sjecate li se ikara??!!!
nije motor EURO 3 norma. Nego auspuh.. tj. precistivac izduvnih gasova.. Moj Opel iz 1995 vec je bio Euro 3 norma.
nije motor EURO 3 norma. Nego auspuh.. tj. precistivac izduvnih gasova.. Moj Opel iz 1995 bio je vec EURO 3 norma.
BAS SMO DOBRI SUSEDI