Ratni načelnik Trebinja na slobodi
0
Beograd: Ukinut pritvor Božidaru Vučureviću
Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ON JE BIH GRADJANIN ŠTA SMRDIJA IMA SA NJIM-SIKTER !!!
Bosna nikad neće biti hrišćanska, Bosna je 100% muslimanska!
kako god, je.b.em i tebe i nju
sta se moze, kad imamo pi.c.ki toliko, a sto je jos bolje, samo u mom kvartu ima boljih nego u citavoj bjeljini ( to je grad , je li tako ?)
sta je bilo kad si se probudio ???
e nije ni tako nego beljina tamo se ekavski govori
valjas gluposti
JE..B.EM VAM KOMPLETNU OBITELJ NACIONALISTICKU, FA.S.I.S.T.I.C.K.U KADA VI NEMATE PAMETNIJEG POSLA NITI OBAVEZA NEGO DA OVDJE PROSIPATE SVOJU MRZNJU !! JADOVI, NE ZNATE VI UOPCE STA ZNACI IMATI ZIVOT.
Najveci grad u sjeveroistocnoj Bosni u lijepoj Semberiji se zove BIJELJINA,a ne kako neko greskom napisa BJELJINA!
e eto ti ces da pricas o rs u sarajevu ima svega vise nego ljudi pa cak i svinja ima posto ih krijete jer volite slaninu vise nego p.i.c.k.u
good 4 you a potajno vozis traktor? priznaj
zivio*
@ aaaaaa i ja brate je.b.em mrtve cijeloj redakciji
prije rata sam imo samo kucu a sad ima kucu stan gofa 5 i mercedesa ML a to sam yaradijo posto je tata prodo tenk
Nisi kompententan da pricas bilo sta o Sarajevu, jer iz svog sela nisi izasao godinama, a o Te.heranu si cuo samo od nekih visko pozicioniranih pliticara iz rs-a koji dodatno truju tvoj mozak raznim glupostima, a ti ih pomno slusas i kao nagradu dobijes nesta malo crkavice, koja je dovoljna da podmiris neke potrebe i usput se javljas po kojekakvim portalima i forumima, iznoseci lazi i nesitine, sto je opce poznata cinjenica vas sr.ba: Ako slucajno grijesim razuvjeri me, bicu ti jako zahvalan
je.b.em mrtve cijeloj redakciji