Organizator kriminalne grupe
0
Beograd: Potvrđena presuda Darku Elezu
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi iole pametni znaju da u gradu nema dobre vuve od kako je Elez pao. kakve zikre...
Mišu
Jedan je ELEZ DARKO, jedan je ELEZ DARKO !!! Sta je sibicari, vi i vas kriminalni milje, seljacina, papaka sosona i sipaca mu ni cipele brisat ne mogu. On je veliki gospodin a vasima iz i.s.lamab.ada je3 bio Tito.Klanjali su mu se.
jest kriminalac al je old school, nije ko ovi danasnji \"krkani\".respect from hrasnica
@@ zmaj - jesam, naravno, BH zauvijek, samo ne znam na osnovu čega si ti to mogao zaključiti iz mog prethodnog posta? Budalo, nisi ni pročitao ni shvatio šta sam napisao al jedeš vnago - mrš!
Nije c.e.t.n.i.k. vec Srbin, ali nije nacionalista kao ti, s.e.l.ja.c.i.n.o...
Ne daj se komsija, Dobrinja je uz tebe!!!
Darko jest kriminalac al je gradsko dijete, nije č.e.t.n.i.k. i pošteniji je trgovac od bilo kojeg legalnog, za sve naše političare je gospodin čoek, a u poređenju sa našom dičnom policijom, SIPA-om pogotovo je malo mače. Vratite nam Eleza, dosta ove albanke i lažnog skunka!
Treba i onog njegovog advokata pacova s njim u zatvor staviti!!!!
srbi i srbija su najvece zlo sto postoji i evropi sto se tice kriminala ko i fasizma i ektremizma. Oni samo znaju nasilje, kradju, laz i manipulaciju, od politicara pa do najobicnijeg gradjanna.
Ma sve dobri momci....
spremni za rat, neki i stole samo T-V-R-D-O, ta ZG generacija je pusila opasno sranje
zuto....bjelo....s.e.r.e.m se na to jer ja volim zzzeellleennooo :D
trebam jednog darka eleza ? ako ima takav neka se oglasi ... samo opasan jak i neunistiv ....
Čuj Djuro osudjen :p
Svemu dođe kraj pa i tebi loce:)