Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nešto čitam ove mrznjom napisane komentare i razmišljam. Karadžić je svojom politikom prozrokovao smrt za oko 100.000 ljudi na sve strane, i među svim narodima.Nije mi jasno samo kako ste vi mržnjom nadojeni sa svih strana uspjeli preživjeti. Uvijek jadni nevini nastradaju, a uhljupi ostanu živi.
mesic je u pravu , dok se srb.i ne opamete, dok ne svare u sebi da im je sarajevo glavni grad, i da tu kroje svoju politiku , nista od njih, ili što zabranjuju povratnicima srb.ima povratak u mostar , na njihova ognjista , ko eto bolje je na tudjem nego na svojem u mostaru....opametite se srbi vec jednom i ne igrajte licemjernu politiku!!!!
a Zagreb treba reći Hrvatima, da su popusili izbore i da ih nigdje nema!!!
Srbija nije multinacionalna država, već nacionalna država Srba i ostalih naroda. Hrvatska takodje. BiH nije bila, niti je, niti ce IKAD biti gradjanska drzava, nego drzava naroda; Hrvata, Srba i Muslimana... Ova cinjenica boli, ali je morate prihvatiti kad tad...je jos uvek niste...u BiH ne zivi jedan narod sa tri vere, vec tri naroda sa tri vere! Do kada ce to da opstane, videce se!
sad je on kao fin i sad kao nema veze sto se mijesa u unutrasnje stvari jedne susjedne zemlje. pri tom se ne cudim njem, nego ovima koji ga bodre
Bravo Mesicu! svaka cast upravu si!
Tito je odpoceo da nas Evropske starosjedioce Bosance ukopa, mjesajuci religiju i naciju..... za to mu niko nikad netreba oprostiti.
Zivio predsjednice jos sto godina
Treba Mesić reći i ovim iluzionistima Herceg-Bosne da nema ništa od toga!
@... ti si jedan od onih sto jos uvijek mjesa vjeru i nacionalnost izgleda..... to je bas odlican razlog da te neko obrazovan odmah kategorise kao glupim kad svoj stav iznosis :)
dobro ustaska spodobo, prihvatit cemo tvoj savjet pa zavrsit ko i hrvati u bih
U BIH svaki narod mora da se bori za svoje interese najvise sto moze...jer srpski i hrvatski patriotizam prema BIH ne postoji, a ni muslimanska tolerancija. Prema tome Dodik je izvanredan politicar, Komsic a i Mesic su vidim dno. To kazem kao Srbin. Mozda se ne mora drzava raspasti, ali svako mora ugrabiti najvise sto moze u tom slucaju. Kakvi su to tolerantni muslimani koji ne daju entitet. To je hrvatsko pravo. Manite glupe price. Znaci oni oce hegemoniju, prema tome, ako oni zele islamsku Bosnu, mogu i Srbi i Hrvati nezavisnost pa cemo videti gde ce biti kraj. Nas hriscana je bar vise.
TRAZIS ODGOVORE PO SRBIJI A SAM SE NE ZAPITAS,KAKO SI POSTAO MUSLIMAN KAKO TO DA SI RODJEN U JEDNOJ NACIJI,ZIVIS SAD(ZIVOTARIS),A KO ZNA U KOJOJ CES UMRETI .... KO PRICA O SRBIMA,LIKOVI CIJI PREMIJER DELI ORDENJE VRACHARIMA ... PA VI STE STVARNO DNOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Mesic je u dusi Turcin, vidi mu se po faci, cim daje ovakve izjave koje Hrvatima u BiH ne odgovaraju, samo muslimanima.
JA SAM MUJO ZA TEBE SMRT POCETAK I KRAJ OD MENE SI NASTAO OD MENE CES I NESTATI