Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed! Tuziti odgovorne! Tome moramo stati na kraj!
Možemo samo očekivati da osvanu plakati u Istočnom Sarajevu sa svim ovim slikama... Ovim likovima ne smeta laž, njima je to potvrda da su različiti od "trulog, ovosvjetovnog Zapada" i samo potvrđuje njihovu posebnost jer ih, eto, svi proganjaju zbog "istine".
Opasno ambiciozna, populista na n-tu potenciju, nije riješila NIJEDAN gorući komunalni problem iz svoje nadležnosti već isključivo traga za DNEVNIM temama sa "najviše lajkova" - juče cura iz Jablanice, danas djeca, sutra fudbalska utakmica ili neka Dodikova izjava - ogledni primjerak demagoga i populiste vučićevskog tipa, "žena iz naroda"... Daleko će da dogura !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uvijek Oaza - nikad Prolom voda, Uvijek Zlatna džezva - nikad grand kafa, uvijek Tops - nikad Jaffa keks...
Laž je srpski državni interes“. Dobrica Ćosić, književnik, član SANU, bivši predsjednik države, „otac srpske nacije“, napisao je sljedeće: „Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“
Sve dok se bude pisalo i govorilo koje su nacionalnosti neće biti rahatluka u ovom gradu. Sada su nam podmetnuli da se izjašnjavamo.jesmo li Srbi, Bošnjaci, Hrvati itd.. Kome je to bitno ?
sve odgovorne pohapsiti
Jel ima jedno desavanje da ova ne koristi za svoj cringe populizam...
Samo tuzba!!!!
Tužiti ZLOTVORE I ODERATI IM KOŽU NA SUDU!!!
e moji srbi sram da vas bude
Grad Sarajevo mora na svakom mjestu postaviti tablu sa imenom prezimenom slikom godište ubijenih osoba od strane vrs.Na ploči treba da piše ovdje su ubijeni od strane genocidne vojske rs naši sugrađani
Evo je opet nasa Facebook i Instagram gradonacelnica. Ma nek si se ti uslikala i objavila slikicu na Facebooku i prosula svoju suplju pricu.
Devil works hard, but Benji works harder.
Tuzba ali vani!
Nadam se da ce ovaj post gospodja Karic procitati: U Njemackoj, u gradovima, na ulicama imaju takozvane "Stolpersteine". To su male mesingane kockice sa imenima zrtava u drugom svjetskom ratu. Na mjestu gdje su zrtve ranije zivjeli postavljene se male kockice sa imenom, datumom rodjenja zrtava .. https://de.wikipedia.org/wiki/Stolpersteine Zasto u Sarajevu ne stavite takve mesingane kocke u znak sjecanja?
Bravo Benjamina! Predugo udaraju propagandnim lazima. ISTINA JE BITNA!
Odmah ih tužit i to vani na sudove Ne ovdje....
Krivi smo mi sto su uspjeli da nas uspavaju i da lazima i prevarama pocnu da prave novi narativ u vezi agresije u BiH.... Hvala SDA sto ste kriticnu masu sveli na nekoliko pojedinaca gdje je vas lopovluk i javasluk ubio svaku dozu patriotizma.