Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se treba zaduzivati,Italija,Grcka,Njemacka,Amerika,Francuska..itd nikada nece moci vratiti dugove vec cekaju svjetski rat da se dugovi resetuju i opet iz pocetka,tako je bilo pred prvi svjetski,tako pred drugi svjetski tako ce biti i pred treci svjetski.
samo sto treci nitko nece prezivjeti :)))))...u americi je vec shanje i kinezi i rusi im opasno prijete jer su sve njihove devizne rezerve u dolarima i ako se sad kinezi i rusi pocnu prodavati dolare da bi kupili neku drugu valutu ili zlato eto ti shranja sa nesagledivim posljedicama
Ja predlažem da podignete jedan kredit od 15 milijardi eura i vratite dug. Ostatak naravno podijeli za vozni park i ostalo (po standardu).
Morate da uzmete jos para da napravite malo dzamija , malo ih je
A gdje je taj sav silni novac, ja uopste ne vidim u sta je ulozen ??? Ljudi i dalje strajkuju, posla nema, plate nema, vode nema, struje nema, ma niceg nema.
gospodo politicari (lopovi) jedan prosjecan ekonomista ce vas izvuci iz tog problema samo ako zelite medjutim nikome od vas nije u cilju da imate i pola zelje da se stanje promjeni dovoljno bi bilo ali vama su po 4 godine malo za bogacenje pa kako koja vlast dolazi svi kazu kad su nas oni zaduzili mozemo i mi malo
SDA treba dobiti zahvalnicu za nesposbnost !!!
Nismo mi u stanju nista, ali jeste vi u stanju da pohapate sve!
Nismo u stanju ni da se sami finansiramo zato sto ste vi zajedno s SDA toliko zaduzili BiH u proslim sazivima vlasti da je to nevjerovatno... i sad se kao javljate i pricate o svojim dugovima. Pa vratite ih onda?
glupa ti prica i lazljiva, sta radi sdp sad, isto sto i sda
ubi nas niksic i crveni kmeri
Za diskusiju se javili Ivanković-Lijanović, Belkić i Ahmetovićka Zaključak, neka vaše stranke vrate ukradeno mi se rješavamo duga i vrlo vjerovatno popunjavamo zalihe!
GDJE SU PARE ?????
GDJE SU PARE ???????
A sto ovo nisi rekao dok je tvoja stranka bila na vlasti(vladali ste duze od SDA) nego ste podizali kredit na kredit (pola sebi,pola za budzete) i sada kad je doslo na naplatu pricate da ne moze dalje.Nego bi za ovoliko zaduzenje trebao odgovarati,ja mislim da ste to vi Belkicu najprije.
Ovaj dug je rezultat rada proslih vlada. Toliko su dobre bile...
Tacno mi je muka kad vidim ovo prezime Lijanovic, takav nesposobnjakovic sjedi u drzavnoj fotelji i odlucuje o drzavnom novcu a pokrao sve sto je mogao. Kako necemo biti zaduzeni kad se ovdje 20 godina samo krade, na svim nivoima, najbolje su prosli i oparili se sda i sbih u poslijeratnim godinama
lagumdzija jedini poslijeratni milioner