Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prelijepe
ja bih ih sve naguzio
Balijandra. I još moram tolerirati one reklame na klixu poput muslima.com i muslimmatch.com
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prelijepa mladost.
a vidi ove mlade: http://1.bp.blogspot.com/_jZWdxUSMVuc/TTZCqRhmM8I/AAAAAAAAAqs/NC2Fj3_0DHs/s1600/chador.jpg
Uzivam da citam komentare napacenih mudonja koji nikad nece moci imati ovu ljepotu u svojim rukama.Oni samo znaju za ku*vice od kojih mogu "dobiti "vrlo lahko!!!! Upravo zbog toga i pisu ovakve komentare za ove djevojke koje su za njih nedostizne!!!!!!Crknite svi sto zena muslimanka cuva do svoje vjere,i svoje vrijednosti!!!
Može li neko napisati koji je opis poslova koji možete obavljati nakon što završite medresu??
Kad završiš medresu u istoj si situaciji kao poslije gimnazije, nisi ništa. Al' sva su ti vrata otvorena, tako da zavisi od ličnog opredjeljenja.
beze me oprosti...ali ove cure meni djeluju nekako istraumirano
stranka vas prati
Ove su sve nevine
@anonimus po odabiru glagola, meni se čini da si ga ti primao, faggotu!
Narkoman Feđa Štukan zlostavlja trogodišnju kćer i suprugu http://bit.ly/ZS8RVN
i ja sam isao u ovu skolu,i ne bi vise nikad...narodu daj jednu pricu kako je sve sjajno i bajno,a unutra ako nisi hodzin sin nisi trebao ni dolaziti.Glupost nevidjena od skole
lazes
a komunjare samo mogu zaliti za titom, nema im druge nade
Smrdis na SDA
Prelijepe jesu li je to jedan od fakulteta koje upisuju radi lakog hljeba, pa da bi se to sve potrpalo siluju djecu separatistickom vjeronaukom i guraju je i gdje treba i gdje ne treba...vec je narodu preko glave klera, vidi da od toga nema hljeba nego smao manipulacije i siromasenja, ''akobogda'' nas unisti, raja je zadovoljna sve nizim minimumom, jer je tome ucena, od rata naovamo...tuga jedna
polahko s tom drogom.
sta napisa kisela???da nisi ograisala???
mashallah, mashallah, šućur Allahu, SDA ima finu budućnost.
Imaš i ti kod dr Dabića još ljepšu.Samo zakaži što prije dok nije odapeo papke u prdekani...
kurvice male
PRIKAŽI ODGOVORE (2)