Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sasstale se dvije varalice, a ovim kramponima što bi ga željeli za doživotnog gradonačelnika, obrazložite šta je to on uradio osim što je sa zlajom i damirom udarao rekete poduzetnicima u sarajevu
Prvi put cujem za njega
VELIKI je ovo čovjek !!! A gospodin Alija, trebalo bi ga za doživotnog gradonačelnika :-)
@duppelisci ...staljin bi vas poželio...
Šteta što se ne može produžiti mandat ili nešto slično, u svojih 35godina, ne pamtim da je Sarajevo imalo ikad boljeg gradonačelnika :)
...ljudini svaka čast...a sdp-ovim duppeliscima molba da ne brukaju članak, u ime prethodno spomenute ljudine...
Gradonačelnik je rekao kako 2014. godina ima posebnu važnost, jer će se tada navršiti niz značajnih godišnjica događaja, od kojih su neki obilježili ne samo bosanskohercehovačku historiju, nego su imali značajnog uticaja na historiju Evrope i cijeloga svijeta.
Gradonacelnik za cistu 10-tku