Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
´SAMO JOS OVDJE NACIONALISTI SLAVE KOMUNISITCKI PRAZNIK PROUCAVANJEM FATIHE, STO JEDNO S DRUGIM IDE KAO DUPE I OKO. STO BI MALA RAJA REKLA - P R E S M I J E S N O !!!
Vijecnici ZAVNOBiH-a su bili preko 70 % Srbi. Imena tih ljudi su izbrisana iz ulica u Sarajevu,jer su nacionalno nepodobni. Komunisticka drzava sa komunistickim praznikom,koji obiljezavaju iskljucivo isla.misti. Shizofrenija,balkanska shizofrenija je beskrajna.
Uće mEnistri, nek, neka..Što fino uĆe
Sto bi se reklo: B.alij.ska posla
Da li si ti svjestan uopste sta pricas. Ja sam iz Kladnja, a tamo je \"avdagina legija\" bila u sastavu ustaskih postrojbi. Garantirao je pavelicu sigurnost u Kladnju ako mu nije u Hrvatskoj sigurno...vi niste bili fasisti...hehehehe
KAKO TE NIJE SRAMOTA...PU ! Babo rasturo ono sto si dobio na danasnji dan, sm.e.ce ljudsko.
Sad se svi partizani prevrcu po grobovima kad im islamist, jugoizdajnik i fashist Bakir Izmetbeg stavlja cvijece. Fuj sta smo dozivili
Ta torbica se u FraMcuskoj zove \"Banana\"
A slucajni prolaznik i reketas zlogumdzija??? Njega ne interesuje nista sto ima veze sa drzavom BiH, a kriminalac radoje (fahrudin) radoncic??? I njega isto nista ne interesuje sto ima veze sa drzavom BiH. Ovaj dvojac je odan zlocinackoj organizaciji sanu iz beograda i ovaj dvojac su dokazani antibosanci, nek vas je sramota izdajice.
\"Zavrsena rasprava!\" Nadam se da je zavrsena i da si se ti vratio u pecinu iz koje si izasao ili ludnicu iz koje si pobjegao. Cinjenice su cinjenice i mozes ti raspravljati koliko hoces, no istorija se ne moze mijenjati. Bosnjaci su bili fasisti kako u SS ili u ustaskoj uniformi. Nanijeli su toliko zla bosancima i hercegovcima da se to ne moze opisati!!! Zlocinci! No ti nemas toliko godina da bi mogao da rapsravljas o ovome.
PARTIZANSKE TRUPE SU NAJVISIM PROCENTOM BILI SRBI !!!! DRUGI DIO SRBA SE OKRENUO REDOVIMA DRAZE, A MUSLIMANI SU CINILI MANJI PROCENAT U PARTIZANIMA A ZNATNO VECI U HANDZAR DIVIZIJAMA !!!!
dok god su fatihe i zdravo marije,to je niciji praznik!!!
Sretan praznik pripadnicima ostalih. Pojašnjenje na zasjedanju avnoja se spominju muslimani-ostali, a ovaj k od komšića se izjasnio kao bosanac-ostali i još jednom sretno vam nešto nešto ostali
DOMOVINO VOLIM TE NAJVIŠE NA SVIJETU. KRVLJU SMO TE BRANILI I AKO TREBA OPET TU SMO MI KOJI TE VOLIMO. NEBOJ SE DUŠMANA DOK IJEDAN BOSANAC ŽIVI. SVE IM JE UZALUD, PUSTE IM ŽELJE DA TE NEMA.
Sretan Dan državnosti mojoj dragoj BiH
KO JE NAPADAO NE TREBA NI DA SLAVI. KO JE POBJEGAO NEKA SE STIDI.
\"Bosna je teška, teretna zemlja i ovdje nije lako živjeti, ako je čovjek samo za centimetar viši od prosjeka. Meni je slučaj dao taj centimetar, i osudio me na ispaštanje\" Meša Selimović