Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKA CAST DENISE BECIROVICU...!!! Konacno da neko nesto konkretno kaze i radi...!!! Samo se pazi domacih izdajnika servo-poturenih bosnjaka...!!! ISTINA je jedna i jedina...!!! BIH4EVER...!!!
CARL BILDT, ONO BIJESE IZ SVEDSKE. DZUBRE CET.NICKO. ODMAH ISTJERATI SVEDSKOG AMBASADORA!!
Pogledajte taj film prije nego sto napisete nesto o njemu. http://vimeo.com/25623292 Istina je voda duboka.
SVAKI MILIMETAR REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE JE DRZAVNA IMOVINA DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE...!!! Nema podjele...!!! ZAPAMTITE GENNOCIDASI SERVO-NAZZI TERORIRISTI SRBI...!!!
@bosna Moja otadžbina ... I svuda gdje je srpska duša koja, Tamo je meni otadžbina moja - Moj dom i moje rođeno ognjište. 1907.god.
VRIJEME JE DA SE TRRAZI ODDSTETA I PRRAVDA ZA SVE STO JE GENNOCIDNI SRPSKI RAJJH POCCINIO PO BIH-I...!!! Admin je obrisao ovaj komentar...sto li...?!!!!
Upravo sam malo karo svoju seku. Da malo odmorim i kažem SR_PS_KA FOREVER! Odo malo karati i svoju kevu.
hoces da kazes da 2 svj rat nema veze sa ratom iz 90-ih? A proslo je samo 45 godina. Moj otac je bio dijete i dozivio je vase zlocine, a ucestvovao je i i u ovom ratu. I onda se pitas sto vam se desilo to sto vam se desilo. I zlocini ce.tnika su nista prema vasima, i dosli su iskljucivo kao odmazda
O tim zločinima znam iz istorije, ali tada nije bilo ni tebe ni mene da to vidimo ili doživimo. Vjerovatno misliš da su današnji srbi krivi za četnička klanja iz II svj.rata! Ja se s tim ne bih složio, krivi su oni koji su tada živjeli i to činili. Da sam mogao nekako, poručio bih srbima (iz 90-tih) da ne nastavljaju putem predaka i da ne čine to isto 50 godina kasnije. Ali očigledno ništa nije naučeno pa se sve ponovilo, nažalost. samo što su ovi današnji srbi navukli zločinački plaš na cijelu naciju, hodaju obilježeni isto kao žigosana goveda na divljen zapadu. Svakom prema zaslugama.
@obilću Da si bar nešto u životu želil naučiti naučio bi da su Bošnjaci nacionalni izraz za sve stanovnike Bosne od srednjeg vijeka do nesretne kraljevine SHS i ustoličenja pravoslavne crkeve u BiH (1920.g.) kada Bošnjaci pravoslavci postaju srbi a Bošnjaci katolici hrvati. A Bošnjacima se ukida pravo na izjašnjavanje i tjeraju se silom da prihvate biti ili srbi ili hrvati ili da ostanu neopredijeljeni. E na sreću većina je ostala neopredijeljena dok nije konačno ponovo dočekala da nakon vladavine srpske većine, dobije istorijsku priliku da vratti svoj nacionalni identitet i državnost. Da bi izašli iz zabluda srpske kvazi istorije, pogledaj rezultate genetskih istraživanja porijekla naroda na Balkanu koje je uradio prestižni američki institut pa ćeš vidjeti da bosanski srbi (pravoslavci) imaju veoma malo ili nimalo genetske veze sa srbima iz srbije koji su došljaci sa sjevera. Najviše genetsjke podudarnosti imaju upravo Bošnjaci muslimani, pravoslavci i katolici.
A koliki je procenat zlocina u 2 svetskom ratu??? A da, to je bilo cak 45 godina prije rata 90-ih pa nema veze, jel? Pa onda cemo i mi fino da sacekamo jos 20 godina, 20 je vec proslo, i onda fino preglasavanje konst. naroda, cet.nicka ikonografija i pjesme, regularni ustav RS iz 2030, a ako napadnete to je agresija. Zivi bili pa vidjeli
Istinu o zločinima i obimu zločina na svim stranama je utvrdila nezavisna komisija UN-a na čelu sa uglednim bivšim češkim predsjedniko Mazovjetchskim i ona je sljedeća: Srbi su BiH počinili 85% zločina, Hrvati 12% i Bošnjaci 3%. Eto svim obilićima, ssss-ovcama i ostalim s-ovima, to vam je istina bazirana na činjenicama. Druga, su presude sudova u Hagu i krivičnog i onog koji je srbiju i srpski narod osudio za genocid po Konvenciji UN-a, čega bi se svako normalan stidio i doživljavao nelagodu pri predstavljanju. A budala je bilo i biće, od nemanje Kusturice do nekih sitno šićarskih prodanih duša, koji migu poslužiti u neke propagandističke svrhe. Likovi iz filma su \"braća\" vašeg \"eksperta\" za terorizam onog kokošara Galijaševića, koji vam malo-malo pa popunjava programsku šemu u udarni terminima. JADNO je sve to!
@ KOBILICU Polahko ali SIGURNO istina ce imati posljednju rijec...!!! SANU pranja i srannja mozga su zauvijek zakopana na ADI ciganliji...!!! BIH4EVER...!!!
Je li neistina da nije bilo zlocina nad muskarcima koji su se predali u Potocarima (osim ponekog incidenta)? Je li neistina da svi koji su nastradali u Srebrenici, da su svi pokusali da se probiju kroz sume i planine? Sta je trebalo, pustiti naoruzanu kolonu od 10 000 ljudi da pici kroz RS?
ma ZAKON kaze da su srbi i srbija porazeni, na kraju ce ovaj film da odleti pod cizmu ZAKONA :-)
I ko sto je jos jedan od servo-serbskih terorista i genocidas ARKAN ubbio Svedskog Premijera Olafa Palmea za pare .......to SVI znaju...!!!