Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poznajete l' osjećaj zove se sramota?!
Mjesec dana kako ne dolaze na posao ,treba svim parlamentarcima otkaz dat'!
ma raz*** parlament , koji ce nam ***
Tako je Becirovicu vi ste se za razliku od drugih barem sjetili da napomenete na te neradnike (stetocine) politicke.
Ne postoji nikakva obaveza učešća političara Republike Srpske u tkz. zajedničkim institucijama BiH. I da dođu, oni će raditi sve da istu sruše. Kako se to ne shvata? Neka se napravi predsjednički sistem kao u SAD, neka bude tročlano predsjedništvo, i onda će svi morati da rade.
bogami ove u sdp hvata panika :))))) cim se pocne raditi,negdje najesen...zlaja vise nace biti mvp :))))) a sve su prilika da umjesto sdp upada sda...uglavnom bice materijala za komentare,sto me bas veseli :)))))
Jbt, svaki posten radnik u BiH dobio bi otkaz do sada za ovako nesto -ali, mi smo svoje ugrozene medjede malkice uljulkali, je li? "Molio bih sve demonstrante da me, ako su vec glasali za mene sve ove godine, ne ugrozavaju u mom prisilnom godisnjem odmoru, jer sam vec poceo trositi platu za ovaj mjesec na skupocjene poklone za mito u narednim godinama! HVALA! P.S. Voli vas vas (a)nacionalni OVAN PREDVODNIK!" Nema vise "joj, mrsko mi glasat" ili "nemam za koga" -ljudi, koliko god izbori bili cirkus, treba ih -ako ne prije- na izborima sve potuci... Glasaju organizovani autobusi polupismenih po ovoj zemlji, kojima se mazu oci, a "urbana raja" nece da glasa, eto, iz principa...
rumenko opet poceo da pametuje...
Takve ljude koji sire nerad treba debelo kazniti.I sve dok im se nepocne odbijati od plata ubijeden sam da ce se pojedinci opet ponasati bahato i nedolaziti na sjednice.
Naravno!!! Jer krajnje je vrijeme da ova drzava prestane placati neradnike!! Denise svaka cast!!
www.life4hack2.blogger.ba Ako je neko zainteresiran da zna malo vise o racunarima :D Hvala :D
Za pojedince je najbolje da ne dolaze, da funkciju prepuste nekome drugom...
"Ustavna i poslanička obaveza svih zastupnika i delegata je da se odazovu na na sjednice kolegija i doma. Tek ćemo sutra vidjeti hoće li to ispoštovati, ne možemo nagađati. To im je obaveza", kazao je za Bećirović Klix.ba. tako je Denise,njihova je obaveza ako ih je narod izabrao da rade u ime nas i da rade,a ne da za ko zna sta dobijaju plate.Ajmo parlamentarci na posao.
vnago.
Nema rada nema ni para, jednostavna matematika ali ne u BiH.