Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je Bećire ⚜️ Istakni ljiljane, jer je to zastava i Stjepana, i Alije i Čedomira i svih onih koji vole BiH.
Njegov doprinos za očuvanje Bosne je sigurno veliki ➡️Ali njegova sramna izjava o pokrivenim ženama u Bosni niti je očuvanje Bosne, niti očuvanje liberalne demokratije koju dotični zastupa. ➡️Koliko znam nije se izvinio, a čovjek pogriješi desi se, pa bi red bio da se izvini , kao Bosanac, kao demokrata i liberal!!!
Da su svi političari blizu Kljuica gdje bi nam kraj bio . Veličina od čovjeka . Nije nekima ni Bogicevic godio jer nemogu Radit ono sto su naučili
Veličina od čovjeka kojoj smetaju pokrivene žene..
@prosjecniKomentator Naravno da mu ne smetaju profesionalne bule, ali ove novokomponovane seljancure sa planina brda i šuma koje su se docepale asfalta i pokusavaju provoditi svoju primitivnu ideologiju itekako.
ZAMISLITE DA JE DENIS POBIJEDIO 2018 GODINE UMJESTO DŽAFEROVIĆA,GARANTUJEM DA BI BIH BILA STABILNIJA I NAPREDNIJA ZEMLJA.DENISE SAMO JAKO I UŠUTKAJ OVE NERADNIKE ZA SVA VREMENA!!
Ejupe , Ejupe daj mi Ganića .
A sta mislis Denise da malo ugostis Macrona, Bidena , Sholtza….. jel plan uopste da idemo naoriejd ?!
Neka se Stojan (politicki amater i podli klošar protiv Bosnjaka) ugleda na KLJUJICA, BOGIĆA, LAZOVICA...
Kljujić je kritikovao SDA da ne vode BiH prema EU i zapadnoj demokratiji, nego da više ulažu u odnose sa Srbijom.
Kljujic je hadalju bise ucinio za BiH nego svi zajedno. Educirajte se , ucite
Stipe Mesic i Stjepan Kljuic su hrabri predsjednici koji 'srcem' prihvataju postojanje BiH, borili su se TOKOM NJIHOVOG MANDATA protiv mracnih destabilizatora Bosne i Hercegovine. Takve ljude treba stavljati u prvi plan i vise ih cijeniti. A razbijace i karcinome BiH treba stalno na stub srama ili ih jednostano ignorisati i ne davati im medijske paznje. Ona omaska koju je Stjepan napravio za nastavnicu u skoli dogodi se svakom ponekad, ljudi smo od krvi i mesa.
Kada počneš cijeniti sebe i svoje, i drugi će tebe početi cijeniti. Još kad bi se nekako pokušala međusobno pomiriti i integrirati brojna udruženja ratnih veterana koja danas nažalost jedino služe interesima njihovih rukovodioca. SDA je to sve redom uspjela međusobno posvađati da borce nema ko zastupati.
Da znaš šta gospodin Kljuić o tebi i tebi sličnima zaista misli, utihnuo bi za sva vremena.
Koliko je ovaj lik pljuvan od strane lažnih muslimana po zanimanju kupljenodiplomasa iz SDA a njihov dzafke fikus služio samo da čuva fotelju svom sultanu kao sto je i svima iz SDA bitna samo fotelja. Kakva država kakvi bakraci
JEDAN OD NAJVECIH PATRIOTA BOSANSKIH dobro zapamtite to SDA botovi ne poznaju historiju osim one NPC-jevske Ne znaju da je Stjepan izabran i omiljen bio od strane hrvata dok nisu shvatili da je bosanski patriota a ne uzp Ne znaju da je srpski agent alija oduzeo mandat stjepanu u predsjednistvu Ne znaju da je taj covjek vise za bosnu dao nego svi genjci cengici i ostali paraziti Žali Bože ovog naroda sto se samo jednom rađa ovakav covjek a "mi" ga izdadosmo
Slabo je Becir krenuo u pushenje
Zastavu BiH naopako okrenuo,hajd što ne zna engleski,ne zna ni zastavu okrenuti kako treba.
bećo za tebe je Kljujić intelektualna gromada i od njega nauči kako se bori ra RBiH a ne od tih propalih komunjara ko ti.
Hoces li ti ugostiti kakvog svjetskog lidera iili samo clanove predsjednistva 92-95.