Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Becirovicu , genocidasi srbi ko uvijek ZNAJU SAMO AGRESIJU I UNISTAVANJE SUVERENE DRZAVE BOSNE I HERCEGOVNE I NJENNIH INSTITUCIJA! Cestitka za slanje pisma svim medunarodnim institucijama DOSTA ViSE SRBA GENOCIDASA i NJEOVE VJECNE RETORIKE SILEDZIJA I AGRESIJE! PODRSKA !
Svaka cast Becirovicu , genocidasi srbi ko uvijek ZNAJU SAMO AGRESIJU I UNISTAVANJE SUVERENE DRZAVE BOSNE I HERCEGOVNE I NJENNIH INSTITUCIJA! Cestitka za slanje pisma svim medunarodnim institucijama DOSTA ViSE SRBA GENOCIDASA i SRPSKE AGRESORSKE, TERORISTICKE , VJECNE RETORIKE SILEDZIJA I AGRESIJE! PODRSKA !
Da je srece i drzave, ovaj mali smokljo Becirovic bi sada bio prvo na ispitivanju, a potom i u pritvoru. Prizivati strance da uredjuju drzavu se u normalnom svijetu zove VELEIZDAJA. A posto se radi o BiH, sve je moguce, cak i da ovako nepismen lik bude neko i nesto... Dajte nam dogovor tri konstitutivna naroda, kakvi sranci, kakve trice i kucine... Sve dok ne bude razgovora i dogovora politicara iz cijele BiH, dok se budu prizivali stranci ili kao sto Bakir priziva Tursku, nema od BiH nista
Denis Becirevic je covjek zdravog razuma i jasne perspektive. Dok imamo vise ljudi poput njega ima nade za BiH. Neka se jedu oni sto stalno podgrijavaju konflikt.
Je ko ovaj papak rumeni svega vam? Jel doso na baciklu u Sa il se skotrljo ko grudva snijega s brda jal ga je babo ko Kunta Kintu preko stela uliva slucajnom prolazniku? Jos kazu da je hecim za istoriju!? Rodila ga nana....
Prazna je priča os suverenoj BiH, jer je zahvaljujući vama islamofašistima na čelu sa Zlajogluom svedena na 24 posto nekadašnje BiH. Izbacili ste jedan narod iz vlasti, ujedinili Srbe i Hrvate i napravili sebi geto. Da smo birali konje, pametnije bi uradili. A vi udarajte minuse i zatvarajte oči pred istinom. Živi bili pa vidjeli.
Bas me nasmija sa pamecu Mutavko.
ne ukidajte sud bih ukinite bih
Ovdje je pitanje u čije ime se podnosi ovakav prijedlog? ovo je primjer kako se jedna stranka pokušava ponašati kao predstavnik građana entiteta, a u stvari iznosi stav jedne stranke i samo jednog dijela jednog konstitutivnog naroda. Ne može se ovakav prijedlog smatrati prijedlogom građana entiteta kako to ovi nacinalšovinisti iznose. Taj prijedlog, prije bilo kakvog razmatranja je trebalo vratiti narodnoj skupštini entiteta na usaglašavanje klubova poslanika. Tek kad tamo dobije podršku svih klubova poslanika može se izaći sa prijedlogom na državni parlament. Mene ne predstavlja ni Hadalj, ni Kalabić ni Prodanović, a imam podred BH državljanstvo i nekakvo državljanstvo entiteta.
Pa nije ovo obdanište da srbi sada traže ukidanje suda, zato što im se neka odluka suda ne sviđa, a kad se osnivo sud i oni su pristali na to, jer se bez njihovog pristanka ovde ništa ne može. A sad se kao prave, da im je to nametnuto. Q.u.r.a.c!
ovaj denis ima zensku brbljivost prava tuzlanska mahalusa jos kad mi se nako zarumeni
sr bih je na svom jugoslovenskom temelju izdrzala cetiri godine rata na ovom dejtonskom nemoze ni cetiri dana
Ovog covjeka treba suditi za ispoljavanje sovinizma prema drugim narodima. SDP je ocito postao leglo najgorih nacionalista poput ovog lika cija ce nas politicka karijera sviju debelo kostat. Sramota za ovu zemlju da ovakvi sjede i upravljaju.
ili srbima u sarajevu obezbijediti policijsku zastitu ili napustanje zajednickih institucija bih
sveštoje stvoreno na sili progonu teroru i genocidu treba ukinuti na isti naćin kakoje to i stvoreno.svaki bosanac svako koje pošten častan treba dase bori protiv zla a zloje nastalo na genocidu.