Ukoliko Kukić ne dobije podršku
0
Bećirović: Predsjedništvo BiH je na potezu
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadni mali smrdljivi \"novinari\", tj. đoge & bakiri & šagolji sa www.guzno-crijevo-x.com održavaju izvanredni redakcijski sastanak jer im niko nije rekao kako će objaviti vijest da je tzv. Vlada Županije Središnja Bosna nelegalna. Inzko ih prvo postavio za ministre pa im ga onda šuknuo do jaja. Hahahahahahahaha... A sad je na redu reketaško-crnokošuljaško-atentatorsko-pljačkaška banda koja sebe zove Vladom FBiH.
Daj batalite vise. Toliko si smijesan da me podsjecas na onog Denisa iz stripa. NAPAST. Jedino si ti u pravu, sve znas cudo jedno. A bogami tambura smanji malo dozivljaj, ili bar nauci da pises.
Bit il ne bit genocidna tvorevina ce se ukinut............! i RBIH BITI ZAUVIJEK...! BIH4EVER
Ispravka: Nije Slavo, nego Dudlivoje Kukić.
KUkić će dobiti K.U.r.č.inu pa će je popushiti do jaja zajedno sa Zlajogluom i njegovim reketašima (Stranka zLa čovjeka), crnokošuljašima (Hrvatska stranka propalica) i pljačkašima & atentatorima (Lojanovići oliti Alijanovići). A pomoći će im i Roderick Moon i njegov MajMoončić Valentin Inzko & co. Dobar im tek ili prijatno, kako god žele, a priključi im se i ti P.e.n.i.s.e Bećiroviću!
vi servi-gennocidasi ste terrora i terroristi na celu sa nikomom spiricem su ti koji terorisu drzavu i gradjane Bosne Hercegovine vec dvadest godina...!!! D O S T A --V I S E ...!!! SIKTER...!!!
@ampak i ostali servski krvoloci-gennocidasi i fasisti...!!! Sto su se seljoberi-smrrdci raskkokodokali ko kokoske ruske...izasle iz vjecnih kamenjara krvoloka...!!!
J .e b o vas Kukić sve po redu.