Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De ba ko da ga neko slusa...ono kobiva svedno ko je ko al da u bih vladaju bosnjaci...dosta vise laznog brastva i jedinstva...
Upravo ima izjava Bisere da su ruske diplomate ušle nakon njene smjene u Februaru i Maju a ona napustila poziciju u Januaru. Opet Konaković se lažno kune Bogom pa ljudi prođe li i jedan dan da dva puta ne slaže.
Zasto domacem covjeku nije dozvoljeno da brani svoje granice vec nam se poturaju stranci kao garant mira tj. ovisnosti i potkusurivanja sa drugim teritorijem?
Pa brane ,srbi svoje rs hrvati svoje hrhb a bosnjaci oce i svoje i njihovo
Becire, upravo tvoj SDP je radi Nerminove fotelje dao pare Dodiku i napravio ga nikada jacim. Dozvolili ste da nas dave nasim rukama.
Bolje nego njihovim...
Cuj njega, na rijecima reko bi covjek Bajden, a ne moze hljeb u pekari u Rsu zavrsit
Bećiroviću izbacite terorističku SNSD iz vlasti
Mogao bih da se složim. Granice su međunarodno iscrtane 1995, samo ih treba priznati i poštovati.
Ja sam zguzio srpsku djevojčicu na Palama.......12-13 godina....nije imala više, al se već znala guzit.........i ta mi je slika ostala u glavi i za nekoliko dana sam nacrto tu sliku.........
Mi je nismo ni otvarali
Da ti nekad zaprijetiš, kao što on zaprijeti, možda bi se us*o i prestao sa provokacijama.
Rekao je Bakir da smo se prebrojali pa se digao Beograd Zagreb američka ambasada nato sve bilo na nogama. Onda pređoše na plan B i izbaciše komplet SDA i Bakira a bošnji plasiraše priču o zlatnim kašikama vrećama zlata revizijom diplomom koju naštima Konaković u Zagrebu sa Milovanovićem uz protuuslugu izbornog zakona.