Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo kukaju i žicaju po svijetu.
A jučer od Irana. Može to zajedno??? MOže, ali samo u šupljim glavama Zlajogluovih fašista i reketaša.
Nista ovdje nece biti drugacije ni za 50 godina. Sto bi ovi ista mejnjali kada im je u ovakvoj zemlji idealno. A narod sto je sirotinja ito njih i ne treba da zanima jer stara je izreka \"ko gradi na narodu gradi na blatu\"
\"...nego i da pokuša \"pomoći u razrješenju brojnih problema koje je generisao dejtonski Ustav\".\" da prevedem \"nasi usrali, pomagajte!\"
E MOJ BECIREVICU,... U STO SI TI PROVEO TOLIKE GODINE,..I OD KOGA TRAZIS POMOC. PA ZAR NEVIDIS DA TI OD KOJIH TRAZIS POMOC USTVARI PRAVE OVAJ CITAV NERED NA PLANETI.