Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije ce biti u PSBIH svi razmisljaju samo o tome kako zavrnuti jos koju milju u padze.
Nema neki, zna se da Covic zajedno sa Izetbegovicem pokusava iskoristiti presudu "Sejdic - Finci" kako bi se stvorio treci entitet za Hrvate. To se vidi u prijedlogu rjesavanja presude "Sejdic-Finci" koji su njih svojica ponudili a to je podjela FBIH na dva dijela i to sa vecinskim bosnjackim i vecinskim hrvatskim narodom....
Pa naravno da briga Covica za Sejdica i Fincija, on hoce da se zabetonira neki novi sistem koji ce garantovati da ce HDZ uvijek imati mjesto u vlasti! eto sta zeli Dragan, nista drugo!
Ma Covic i Izetbegovic se ponasaju ko da je BIH njihova babovina pa hoce da je dijele kako je njima zelja.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Covic je jedan beskicmenjak, jasno postalo i pticama na grani da je on zajedno sa Bakirom i Tihicem isplanirao vrlo vijesto ukoliko dodje do provedbe Sjedic Finci mora doci i do formiranja treceg entiteta.E ne mogu da vjerujem kakvi su to rusioci drzave.
Ne dozvolite da preko ove presude ili na neki drugi nacin pojedini politicari poput Covica i Bakira zele da ostvare svoj cilj koji ratom nisu mogli da ostvare tj podjelu u kojoj ce oni drzati narod i manipulisati s njim kako hoce, jer im je tako lakse kontrolisati svoju stoku kako oni zovu i zamisljaju narod!
Tesko je Čovića urazumiti, kada sve radi kontra drzave, i u svoju korist. Predvodnik nacionalisticke politike, pa tako svako pitanje nacionalizuje i naravno od toga ima koristi. Pokusava nekome zamazati oci.
Čović uvijek ima isti cilj, i sve okrece u svoju korist, tako da me nista vise i ne cudi.
FAŠISTI SA POLJINA NE ŽELE BIH U EVROPI JER NISU LUDI DA ZAVRŠE U ZATVORU KAO SANADER. FAŠISTIMA SA POLJINA NE ODGOVARA USPOSTAVA PRAVNE DRŽAVE VEĆ ODRŽAVANJE ŠTO GORE I ŠTO VEĆE PRAVNE ANARHIJE U OVOM FAŠISTIČKOM GETO-U U KOJEM SU ONI MULTI-MILIONERI BEGOVI I AGE, A SVI OSTALI FUKARA, JAD I BIJEDA.
ovaj denis viri zlatanu iz supka,bezlican covjek,poltron
bećire o slučaju čović odlučivaće hrvati na izborima, a ne ti....
hahaha ludi brat http://www.market.ba/oglas/kuce/prodajem-povoljno-vilu-na-krimu/829014?utm_source=Klix&utm_medium=Box&utm_campaign=Desni
OVA NE DA BRAŠNU U KUĆU :((( http://www.youtube.com/watch?v=MIYd21dEI7M
Evo ovog pionira koji se oglasi pred izbore i kada ga izbace iz fotelje, kada je bio smjenjen molio Dodika i SNSD da ga vrate, a zauzvrat Dodik trazio da se usvoji budzet koji slabi drzavu a jaca entitete na sto je SDP i pristo samo da se pioniru Penisu becirovicu vrati fotelja.
SDP i SBB za ove 4 godine njihove vladavine unazadili su BiH za 20 god. sramota
SDP-SAMO LAGUMDZIJA NE CITAVA STRANKA
Ne moram ni čitati kom a znam otprilike kakvi su :)) , bravo Denise ti si naša nada. Povedi ovu zemlju u bolje sutra, ovo ono :)) Nacionalisti hoće da dijele zemlju ali mi im nikada nećemo dati i u tom fazonu :)) Ispravite me ako griješim :))
pa zar jos nisi naucio?!! milion postova su placenici napisali do sada a ti jos ne znas!! pazi na velika slova i obavezno ubacuj GOSPODINE!! znaci ovako: Bravo gospodine Becirevicu!! Vi nama pokazujete kako se bori za ovaj narod i jedino nas Vi vodite ka Evropi. Znamo da vam je tesko podici na noge ono sto su drugi rusili 20 godina ali se barem trudite. To je narod prepoznao i zato smo uz Vas. Hvala gospodine Becirevicu
moj rz-brz mislim da nekad taj balija valjo dubrovniku pa nikad se nezna moze doci vrijem tebi balija nesta pomogne pazi nista nije slucajno pak ni to sto si mogo si imat srecu pak se rodit u ruandi :-)
Bečirević, Kaplan i Mašić, ni za sekretare u mjesnim zajednicama sa po dva stanovnika...
Ja koliko znam Becirovic je doktor, profesor na fakultetu. sta si ti to, da mu imas pravo nesto slicno reci, e bas me interesuej :)
@mikron penis becirevic je doktor koji je za savjetnika uzeo zanatliju TOKARA! a to sto pises da je profesor je samo jos jedno krivicno djelo sdp mafije jer je lagumdzija naredio tz univerzitetu da stave penisa na platni spisak kao profesora a on to naravno ne radi. samo uzima platu. kako cu ga jednom izlomit u tuzli mamu mu j*bem rumenu seljacku
jos nesto u bih ko se izjasnjava. drugacije neg bosanac i hercegovac svjedno koja religija ili ne religija je stranac