Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Srbi stvarno misle da ako dođe do rata mogu odbraniti genocidnu tvorevinu..bilo bi im ko u Hrvatskoj...ima ona narodna: bolje vrabac u ruci nego golub na grani \" Muslimani zaista misle da mogu na silu i protiv volje druga dva naroda \"sacuvati\" BiH? I sto je jos smjesnije - zaista misle da bi u sukobu bilo kakve vrste oni mogli trijumfovati? Ajde malo pogledaj kartu - okolo Srbija i Hrvatska, 55-60 % stanovnistva BiH nisu muslimani. Da ne govorimo sto imamo RS nacionalno homogenu Koliki covjek mora biti retard da u takvim okolnostima nekome prijeti i pravi aluzije na protjerivanje bilo kog naroda? Ko hoce da ratuje bujrum samo sjetite se onoga da ne bude opet - heeeeeeeeljp baznija.
Mi smo klocu još uvijek komunistička zemlja...
\'Novinaru\' sa klixtorixa, pročitaj naslov i rokni se u tu imbecilnu nepismenu vugla.
Srbi stvarno misle da ako dođe do rata mogu odbraniti genocidnu tvorevinu..bilo bi im ko u Hrvatskoj...ima ona narodna: bolje vrabac u ruci nego golub na grani
Nezavisna, dakako, ali na onih 51%.
tuzlanski naucnik socijaldemokrata rumen ko fes
Svi smo mi u strahu, ali bez razloge. Secesija vamo, secesija tamo.. kako mi se gadi ova politika. Nemojte ljudi glasati samo za predstavnike svoga naroda, vec glasajte za ljude koje zele opce dobro.
Pored ovih stranki sa nazivom demokratska , a najviše je anarhistička , pomalo i faš.... nama nema spasa ni rješenja.