Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad si ministar sve OK, kad nisi ministar nista ne valja. Svi ste vi u 5 deka.
Pa ako je iskreno iko govorio o nepravilnostima i zastitio građane od pokuspljenja komunalnih usluga to je ministar Bečarević. Iako nisam neki fan Stranke za BiH, on im je svijetla tacka.
Ministar spoljnih poslova BiH i lider NiP Elmedin Konaković je naveo da mu lična imovina vrijedi 295.000 KM. Ali, zato se na njegovoj supruzi vodi imovina vrijedna čak 8,5 miliona KM a nama filuje laži kako živi u punicinom stanu. Patološki lažov...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zar je ovaj tip još neki faktor. Što se dostojanstveno ne povuće i počne nešta kaonkretno raditi, ako išta zna.
Zar je ova stranka jos neki faktor?
jah
BALAVCA UKA KOJI NEZNA JELI POSAO ILI DOSAO NEKO GA DEBELO GURA A ON NIJE DORASTAO FUNKCIJI OVO JE ZALOSNO ONOGA KOJI ZNA POSAO TOGA SMIJENE A KO NEZNA TAJ OSTAJE JER IGRA PO NJIHOVIM PRAVILIMA ALI SVE PREKO NASIH LEDA OSTAVKA U K A POD. H I T N O
hocemo Uber kao sve evropske drzave. ukinite monopol taxista.
Ovaj si poziv ti osmislio i raspisao nije Uk - sad se pravis mutav
Ovaj cilja na visoko,ali nisko ide...
Bjelasnica ZOI 84 je neviđeno pranje para za stranke!? Bilo za SDA, SDP sad i za NS i NiP...
ovi makar ulažu vi ste samo krali ko i sda
KS nije lužio u to Bjelašnicu ni 1/10 novca koliko je RS uložila u Jahorinu recimo. A hvale se da su ekonomski jači od cijele RS. Sve su ovo politička prepucavanja.
Istina, samo treba imati u vidu da su zaduženja na Jahorini tolika da je svima jasno da ih neće moći vraćati, pa su već zato prisiljeni javnu imovinu prodavati u pola cijene privatnicima bliskim Dodiku, samo da bi mogli servisirati dugove, a dosta ih nije ni počelo dolaziti na naplatu još...
Naša stranka NAŠE PARE! Fini gradski lopovi.
Birali ste, eto vam ga
Ja bih podržao ovo da je to rekao neki čovjek koji radi u privatnom sektoru,a ne ovaj uhljeb koji do nedavno šutio jer je cijeli život na državnim jaslama, Elektoprivreda, Sarajevo gas. Pa ministar postade i kad ga skidoše tek tad počeo kukati.I opet samo brine za uhljebe,da im se dadne još novca i povecaju plate dok privatan sektor koji sve njih i njega hrane niko ne spominje,mrš.
Apsolutno se slažem druže. Lik, dok ga nisu nabili nogom, nije ga bilo na mapi. Sada je stručnjak za sve, preko plina do trgovine i turizma. Samo vriska, prozivanje svih i non stop negativa. Smorina žešća.
Prvo industrija i turizam pa onda po gradu ulagat u cake. Mora se pokrenut reforma privrede,dijaspora bi ulozila.,U Njemackoj skripi pod nogama.
Mjesec dana skijanja je tebi “investicija”?
laje čovjek ko bijesan pas. niko mu nije prav. šta si uradio jadan dok si bio na funkcijama. daj nam pokaži bar jednu stvar. ma šta ti činio znaj da si jednako omražen u narodu kao SDA botovi, zahiragić, Delić, i drugi. zato ne pjeni džaba niko neće glasati za tebe
Svake godine po kat studentskog doma? S jedne strane to je točno da se moglo, s druge koliko je to godina gosp. Uk premijer?
Ne znam ni ko je ni sta je ovaj, ali nista nije pogresno rekao. Ova nova vlada hoce u sve da se umijesa i onda sve povrsno urade, po principu eto samo da se pika. Uzmi jedan program i dovrsi ga kako treba, pa naredni itd..
Ako nije Sika onda se ne pika