Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Becarevicu kako ces zeni na oci sutra?Ozbiljna je ovo situacija.Mlada nece vise ljubovati sa minidtrom.
Znaci sutra ponijeti cekere pokupiti licne stvari,sekretarici kupiti cokoladu,udariti oprostajni selfi u fotelji,nazvati Rumenka Efendica i pitati ga "Sto nas zavali jadnice?"
okreće se kolo sreće
Bečareviću , uvjek se sjetim tvojih izjava , ja nemogu ništa , šta ti nije jasno.
Steca pa ovaj vise nece iskakati iz pastete.
Problem je nastao direktor Rada Bećareviću. Mislili ste sa Lokum poklopiti tu firmu. Nije se dalo Bećareviću. Šef ti je gazda te firme.
Problem je nastao jer je Efendić i dalje u SDA
Sve stranke su nastale od SDA i SDP. Nemojte raja da Vam muda pod bubrege prodaju.NES+SBB+SBiH+NIP = SDA. A sa druge strane NS+DF+ko fol socalisticke partije minorne=SDP.