Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brkata ti je majka i gore i dole. Neka se malo plakne i ošiša pa ćemo razmisliti.
Dobro brkata, aj sad obri brke pa ces mozda licit na zenu
e jeste svi naivni ai znate puno? Pa dozivotna nije bukvalno dozivotna kako to vi mislite, ona se preinaci u vremensku za jedno 10 g. i covjek ode na slobodu za jos kratko vrijeme Trbalo ih je osuditi na po 50g.
vjesanje serpskih zlocinaca je to sto se mora spoversti now!
svaka čast Omere, slažem se. Oko za oko, zub za zub- kad ih već njihova vlast štiti a većina sunarodnjaka opravdava njihove zločine ! Njima su beare,Mladići,Karadžići i njimua slični još uvijek heroji. Da li ti isti sunarodnjaci misle da je i Maks Luburić bio heroj koji je potamanio 15 000 srba u Jasenovcu. Oni se moraju pomiriti sa činjenicom da su napravili najviše zločina i to jejedini razlog što su najčešće oni slučajevi sudjenja u Hagu a ne zato što ih Evropa mrzi.
A STA RADI TUZILASTVO BOSNE I HERCEGOVINE NA CELU SA BARASINOM DA SE SRPSKI MONSTRUM I KASAPIN SARAJEVA VLAHOVIC BATKO ISPURUCI BOSNI I HERCEGOVINI-SARAJEVU ZA SUDJENJE! OVAJ RATNI ZLOCINAC JE UHVACEN POSLIJE MONSTRUMA BATKA I NJEGA JE HRVATSKA VEC ISPORUCILA DOK SPANIJA JOS NIJE MONSTRUMA BATKA!!! DALI IZRUCENJE MONSTRUMA VLAHOVICA BATKA BIH-I SPRIJECAVAJU LICNO ANA TRISIC BABIC, AMBASADORKA BIH-E U SPANIJI, BORIS TADIC, NIKOLA SPIRIC, SLOBODAN TIHIC, ILIJA BARASIN, MIJO KRESIC i OSTALI NEPRIJATELJI DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE?
Hatidža bona, covjek dobio dozivotno, ako neznas citati nisi gluva zdopi jadna.
Beara je dobio dozivotnu (zasluzeno)..o cemu ona prica?
srbi su samo jedne krvolocne ubice i siledzije, genocidasi i bijeda na dvije noge! bez casti i srama, bez svijesti i svjetlosti! CRNA RUKA DJAVOLA SVETOG CRNOG SAVE!
treba organizovati tajnu organizaciju kao sto je to bio mossad ucinio i jednom po jednog cetalja koji je cinio zlocine - metak u celo. isto ko sto su mossadovi specijalci smaknjivali naciste. ovako se samo mozemo jesti kad vidimo da zlocinac pobije stotinu civila i dobije 5 godina, kao sto je onaj drazen dobio za srebrenicu. valja nam doci pameti vise.
A ja mislim da je tebi mjera 25 cm u .pakash!
e vala i ove zene vise seru, da ne kazem drugacije. Sta hoce da ih strijeljaju ili da ih daju njima u ruku??\' ajd nek se spametuju i one
what I ment 7up 4 7.000 down free srpska
7 up 4 7 dwn...not bad
Kad genocidna evropa sudi Genocidnim vlasima sta onda ocekivat od ovako male kazne , ali izicemo svi pred Gospodara pa cemo odgovarati za svoja djela.