Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Civili i DJECA su UBIJENI. NISU poginuli, kako ste napisali. BBC je dodao da su opsadu i agresiju provele sprska vojska a i TO STE IZOSTAVILI.
četnici iz n*ša i l*skovca došli da "oslobađaju" Sarajevo, neka se zna za genocidni gen kod s*ba :)
dragi nasi cetnici....niste uspjeli....u vasim divljackim, genocidnim fasistickim namjerama...sarajevo i dalje zivi...mozete da nam obalite......a SIPI i ostalim cetnicima sto rade tu sjetim se....mrtvih i zivih.......nek malo preberu IP adrese ovih divljaka sto pisu komentare..... gdje god da krenem tebe se vracam ponovo,,,sveti sava na kacavendinom djoki bolovo..... https://www.youtube.com/watch?v=2b03EP549gw
sto se duze kuka o ratu iz devedesetih nego sto se to kukalo nakon prvog odnosno drugog svjetskog rata?
Pa zato sto je ta bosnjacka i hrvatska prica o ratu cista laz. A da bi laz postala istina neophdno je tu laz stalno ponavljati. Sto puta ponovljena laz postaje istina.
@N_Sad Riječi dobrice ćosića si odlično naučio jel tako lažljivo Tursko kopile :)
Stanovnici Sarajeva i nakon rata žive pod opsadom, svih ovih 22 godine. Naime nezajažljiva i moralno posrnula vlast je toliko zajahala ove jadne žitelje Sarajeva da im neda da dahnu!
Sve kasarne JNA su u sarajevu bile napadnute i vi onda govorite o opsadi i nekakvoj agresiji. Bas ste jadan i bedan narod.
Nema veće "bede" od vas Turske kopiladi. Vječito frustrirani kada se pogledate u ogledalo i ugledate svoje tamnopute pretke iz anatolije :)
I hajde ti njima zaboravi i oprosti , NIKAD ! Opet bi oni da im se pruzi prilika ovo sve i gore radili , zato pamet u glavu moji Bosnjaci , zivite u miru ali se pripremajte kao da ce sutra rat . Nikada vise '92 da nas kolju i ubijaju kao stoku ...
@pisamkurane1 Ti se ko i sva ostala vlašadija možeš samo ustima držat` za osunećenu prangiju :)
@pisamkurane1 A mi jebemo maloletne smrde i smrdkinje i dalje. Sigurno je lijep osjećaj kada ti mama u crkvi briše Tursku spermu sa usta jer je pola sata prije glabala osunećene po Teheranu HIHIHIHIHIHIHI
Dabogda u londonu bilo sto je bilo u BiH, vecinom su oni i njohov MI6 krivi majku im krvolocnu
RS je nastao kao volja beogradske nacionalističke i udbaške elite. Dobar dio Srba u BiH se nije pitao ni zašta, a naročito ne za kriminal i ratne zločine. Jedino što nas se pitalo je da uzmemo pušku i tenk koje nam je obezbjedio Beograd i da pucamo na komšije koje je propaganda dehumanizirala i prikazala kao "istorijske" neprijatelje Srba.
Sarajlija mi nije žao, ni sekunde. To je ipak bio porodični sukob.
Cujj imala si i posao u ratu ..hmm
Jes... Satro se zrtvujuci mir za suverenu Bosnu!! Samo su potpisali prekid vatre, rat se jos uvijek vodi samo na drugi nacin...
Ove slike dozivaju sjećanja koja izazivaju neizmjernu bol.
@KermitTheFrog samo kmeci smradu bolesni , ne preostaje ti nista drugo .
@KermitTheFrog Šta je primitivac? Otkuda ti znaš da sam "obrezani", a sada ću biti primitivan kao i ti: Da ti tvoja mama nije rekla da sam "obrezani"?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)