Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tek te je krenulo sa psihickim poteskocama ima da patis kao sto su tvoje zrtve patile.... Inace sto duzi zivot i da nam se jos dugo dugo patis
U ovom slucaju, sudjene uopste nije potrebno. Trose pare i vrijeme, umjesto da ga samo izbace iz auta negdje na Grbavici.
Gledao sam reportažu iz zatvora i ratni zločinac iz Višegrada kaže super nam je niko nas ne osuđuje i ne pričamo o djelima koje smo uradili. Naše P.I.Z.D.E od mafije igraju pokera s njim i piju kafu ,a pobio im pola familije. Treba im uvest istoriju nepismeni bosanski mafijozi.
nije on \"monstrum sa grbavice\" on je vise \"p.i.c.k.a. sa grbavice\"
Treba biti malo kreativan. Recimo staviti ga u celiju sa obdarenim crncem iz Mozambika, i potruditi se da sto duze pozivi. Obavezne posjete ljekara, da je sav u svili i kadifi, da mu nikakva tableta ne fali koja god ce mu produziti zivot.
Ne vrijedi raspravljati...
Da mi ga je samo jednom u zivotu vidjet na par minuta da mu kazem koju pametnu :D
@commi Ma svi smo mi srbi isti treba nas klat odma pri rodjenju jel to mislis na one Srbe koji su prodali veru za veceru kao tvoj deda?E te poturice stvarno treba klat!
pa mogu vam reci iz prilozenog da je Batko upravu,,, tj d aje teško psihički bolestan!! KOJi bi bistar um radio onakve grozote\'\'? kao sto je rado on? samo sto je on bolestan izgleda cijeli zivot i to ga neopravdava
Misijeg otorva mu dajte, nek crkne pacovčina!!
ma dajte mu lsd-a nek svisne za vazda
Svim c.etama svjest proradi kad budu uhapseni a sto se to nije desilo prije pokolja??Sad bi svi da gu**** izvucete na psihicki poremecaj MALO MORGEN ima da odrapite za svoja nedjela posteno.
MA DA COVJEK NEPISMEN I NIJE ZNAO DA JE U BIH A NE USRANOJ JUGI
to brate!
Uzas! Kakva sramota i ponizenje za heroja Grbavice. Neka vam je na cast, sramite se.
krme crnogorsko...najvece ushlje su se sljegle u bosnu iz crne gore....mamicu vam cojstvenu i junacku....
Odma ubit po kratkom postupku, glavu mu odsjec i gotovo