Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ti to fale komentari ovog ti sunarodnjaka AKADEMIKA?? I evo, ovdje muslimani komentarisu, i kako vidi nema uvredljivih komentara zar ne?? @Srbin I ja osudjujem sve zlocine, kao prvo one koje su pocinili pripadnici Armije BiH, a ne kako je ti zovez tkz. Ali ovdje je rijec o zlocincima Srbima, i njihovim zlodjelima i kaznama...i sto se mene tice zavrsili bi na vjesalima a ne u zatvoru.
Zanimljivo je kad su Srbi u pitanju odmah se pustaju svi komentari.A kad je u pitanje nesto protiv muslimana odmah se zabrani davanje komentara.Toliko o ovome sajtu.
Evo ja pišem komentar u kome osuđujem sve zločince. I naravno, veoma mi je žao što postoji veliki broj onih koji su se izvukli. A sad, da i ja doživim trenutak da neki Bošnjak prizna za sve zločine koji su počinili vojnici tkz. RBiH, počev od Bratunca, Čajniča, pa do beba iz banjalučkog porodilišta koje su umrle jer nisu imale kiseonika koji nije mogao da dođe kroz zatvoreni koridor. Naravno, vi ćete odmah skočiti kako ste samo vi žrtve i sl.
Da li cu dozivjeti ikada da procitam komentar zlocinacke strane, nije bitno s koje, u ovom slucaju se radi naravno od srpske, da li ce iko ikada da osudi , makar rijecima, ovakve gadove, izrode ljudske, koji mogu nakon svega sto su uradili nastaviti da zive normalan zivot, a mozda oni uvece imaju i nocne more za koje mi ne znamo, niti ce kome priznati. Nadam se da ce ovakvi i slicni njima, istrunuti u zatvorima i nikada iz njih izaci.
Kake se svaki put ismijem ovom akademiku to je cudo jedno:)))) tipican primjer srbina
Da Bog da krepali u zatvoru ma..micu im zlocinacku !
E, MOJA BOSNO........... SVAŠTA LI SI PROŽIVJELA. SVIMA KNJIGU U RUKE. VRIJEME JE DA NAUČE NEŠTO PAMETNO IZ SVOJE ISTORIJE ILI TI POVIJESTI . (Kad je đeneral draža držao govor na ravnoj gori rekao je srbima: Učite visoke škole i zauzimajte visoke položaje. Tako će te postati nepobjedivi....).
Kad pomirisem ruku poslije sranja i kad prnem nema neke velike razlike
Pamtite braco Bosnjaci pa vratite kad god im vratimo istom mjerom bice dobro,ako ne mi onda nasa djeca.
malo mu je 22 god. mislimda bi 44 mu malo bilo. A troskove sudjenja je mogao Bastah i da plati. Ima Kucu u VL, stan u BG, godinama se bavio kradjom i prodajom suma oko Vlasenice. Nabijem mu kcerku koja se u BG moze skolovati tek tako.
Sta kaze tvoja glavusa Kalabicu o ovom fasizmu.
Čitao sam u jednoj knjizi svjedočenja a i gledao na suđenju miloševiću u Hagu kakvi su se sve zločini dešavali u logoru sušica,to su nevjerovatne stvari čak je i milošević,dobro se sjećam,na jednom od svjedočenja priznao da su ti navodi o zločinima u Sušici nepojmljivi i normalnom ljudskom umu neshvatljivi.
smrdi nema Bosne, ma ima Bosne i bice Bosne i njenih sudova, samo polako sve jedan po jedan