Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da vi Hrvati pogresno mislite, i mislim da je trebalo daleko prije pokrenuti ovaj postupak, a ako je bilo opstrukcija mogao se preko medija izvrsiti pritisak da se postupak pokrene.
samo deri sokicee......
Barem je djelimicno pravda zadovoljena. A ovoj gospodi zelim puno snage da prezivi traume koje je dozivila :(
njima treba metak u celo
Sta se desava ? Nema nikog , a da svi su na sportkim vjestima .
Nema potrebe da se gase komentari za ovo, mi Hrvati nemamo namjere parazitirati nad vlastitim zrtvama, iz nekog postovanja prema istima. S druge strane nitko od Bošnjaka sigurno neće izraziti žaljenje tako da će članak biti prilicno slabo posjecen, budes vidio.
a zasto da se ugase komentari ?! zato sto su i Bosnje napravali nebrojene ratne zlocine ?
Kreteni ugasite komentare za ovo..