Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj zatrazio suspenziju?!? Pa ovaj primjerak je odavno trebalo da bude smijenjen i procesuiran.
ako niste znali ovaj lik je najveci terzicev ekspert u prosloj vlasi i sada je zajedno sa njim u radoncicevoj stranci. isto tako je FIPU vec prselio u fahrin toranj u visine i tako da mu drzava placa rentu. ovi kadrovi tipa basica predstavljaju bolju buducnost koju fahro nudi.
ovaj basic je najveci HOHSTAPLER u sarajevu i okolikni, tipicni primjer politicko-kriminalnog miljea kod bosnjaka. davno je trebao buti obuzdan u svojim pohlepnim osobinama i biti u ZENICKOJ MURIJI
Pipo volim te!
Evo danas su me strpali u ludaru. Kljukaju me bobama da dodjem sebi...al, nedam se.
Meni je Pipo najlaf ovdje
Sta ce reci na ovo Pipo ?