Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pozdrav imam trenutno 2 prekta a imam moju imovinu 1 proekat je vec malo napravio pomake sami smo radili i gradili pa tu sam 2 samo imovina 1/1 gradila bi staracki dom vlastima se ne vrijedi obracat ako nevidi sebe licno u tom tu sam javite se razgovaracemo HVALA UNAPRIJED
vrlo bistro, ares..sigurno si previse balav da skontas da su nam potrebne donacije i inostrani investitori da ozive i evt. pokrenu nasu zamrlu ekonomiju..bez "ubrizgavanja sredstava`", drzava bi dodatno oslabila, slabo bi novac cirkulisao, institucije funkcionisale i to bi dodatno otezao razvoj drzave u svakom smislu, da ne spominjem razvoj ekonomskog trzista koja je vazna karika., za jaku ekonomiju je najvaznija konkurencija i konzumacija..znaci nove firme, radna mjesta,plate zadovoljni ljudi koji trose novac..I tu je kljuc uspjesne ekonomije, al valja to sve pokrenut, pogotovo bez "Domaceg" novca donatori,strani a i pokoji domaci ulagac su nam u rijeci jedina nada, jer se necemo samo moci iz pepela dici..
ares.kane 17.02.2013. u 11:30 ...ah ja amer ja nijemac,, slovenac ili hrvat...svi samo dolazite ovamo oprati novce koje nemozete u svojoj vam drzavi pa jos nam solite pamet....mrshhhh ----------------------------- Mrs budaletino. Eto ti ces otvoriti nova radna mjesta. Kakav idiot moze ovako nesto da priopci, je za nevjerovati.
...ah ja amer ja nijemac,, slovenac ili hrvat...svi samo dolazite ovamo oprati novce koje nemozete u svojoj vam drzavi pa jos nam solite pamet....mrshhhh